30 Yaşından Sonra İngilizce Öğrenmek


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmenin yaşı yoktur. 30’lu yaşlara gelip bu yaştan sonra yabancı dil mi öğrenilir diyenleri duymuşsunuzdur. Evet, her yaşta İngilizce öğrenebilir, ikinci hatta üçüncü üniversiteyi bile bitirebilirsiniz. O saatten sonra ne işinize yarayacağını düşünüyorsanız özellikle kariyer yapmak isteyenlerin ne kadar çok işine yarayacağını bir düşünün.

30 yaşından sonra İngilizce öğrenmek mümkün mü?

Üniversiteyi bitirdiniz, bir işe girdiniz ve düzeninizi kurdunuz. Bu saatten sonra İngilizce öğrenmekle uğraşmayı düşünmüyor olabilirsiniz. Aslında bu dönemlerde İngilizce eğitimine başlamak sizin çok daha çabuk İngilizce öğrenmenizi sağlayabilir. Çünkü iş ve evlilik gibi telaşeleriniz kalmadı. Yabancı dil öğrenmeye çok daha iyi odaklanabilirsiniz. Ne istediğini bilen bir yaşta olmanın sağladığı avantajla ve iyi bir İngilizce eğitimi seçerek kısa sürede İngilizce konuşmaya başlayabilir, başta iş yerinde olmak üzere günlük yaşamda hayatınızı değiştirebilirsiniz. Yabancı dili akıcı bir şekilde konuşmaya başladığınızı gören patronlarınızın sizinle ilgili düşünceleri değişecek, şirketin yeniden yapılanma dönemlerinde sizi çok daha iyi pozisyonlarda görmek isteyecekler.

İngilizce öğrenmeye 30 yaşından sonra başlamak

Telaffuzda sıkıntı yaşadıklarını söyleyenleri duyabilirsiniz. Ama bunun yaşla alakası yok. Zaten 30 yaş İngilizce öğrenmek için geç bir yaş ta değil. Yıllarca İngilizce öğrenmek istemiş fakat bir türlü öğrenmek için ilk adımı atmamış olabilirsiniz. Geçmişe bakıp yabancı dil öğrenmek için geç kaldığınızı düşünmeyin. İngilizce konuşturacak olan bir dil kursuna kaydolun ve istikrarlı bir şekilde derslere devam edin. Bunun için en çok tercih edilen İngilizce eğitim modeli online İngilizcedir. Bu yaştan sonra kurslarda sizlerden küçüklerle aynı sıralarda oturmak istemiyorsanız yabancı dil eğitimini evde alın.

Üstelik iş yaşamınıza, aile yaşamınıza sekte vurmadan, günde sadece 10 dakikalık, 20 dakikalık, Skype üzerinden bir online görüşme ile bu mümkün! Konuşarak Öğren, online İngilizce modeli ile sıra dışı bir eğitim anlayışı sunuyor ve 40 bine yakın kişi, bugüne kadar Konuşarak Öğren ile İngilizce öğrendi!

Her yaşta online İngilizce

 

İstediğiniz zaman aralığında bire bir yabancı dil eğitimini online İngilizce ile alabilirsiniz. İş ve günlük yaşamdan kalan zamanda ana dili İngilizce olan Amerikalı öğretmenlerden en kaliteli dil eğitimini alarak birkaç ayda siz de İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz. Yaşınızın sorgulanmadığı, İngilizce bilginizin sorun olmadığı online eğitimlerle sıfırdan İngilizce öğrenebilir, en doğru telaffuzu ana dili İngilizce olan öğretmeninizden öğrenerek canlı sınıflarda yapacağınız konuşma pratiği ile kısa sürede İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz.

Bilgi için: www.konusarakogren.com

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı