Gerçek İngilizce Eğitimi Nasıl Olmalıdır?


İngilizcede En Sık Kullanılan Soru Kelimeleri
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Şimdi gerçek İngilizce tabiri de nedir diye düşünüyor olabilirsiniz. Ana dili İngilizce olan insanın konuştuğu İngilizce gerçek İngilizcedir. Birçok insan İngilizce öğrendiğini ya da öğrenme sürecinde yeterli seviyeye ulaştığını düşünürken, bir İngilizce karşılaşıp konuşmak durumunda kaldığında şaşkına uğramakta ve konuşulanların hiçbirini anlamamaktadır. Eğitim alınan kaset ve CD’lerde verilen telaffuzdan bambaşka bir telaffuzla karşılaşmakta, İngiliz kültürüne has deyim ve kelime gruplarını duyduğunda şaşkına uğramaktadır.

Gerçek İngilizce eğitimi nedir?

Gerçek İngilizce ancak gerçek İngilizce konuşan birinden öğrenilir. Yani ana dili İngilizce olan bir öğretmenden. Hemen aklınıza yurt dışı eğitimleri geliyor olabilir. Bu denli kaliteli bir yabancı dil eğitimi için o kadar uzağa gitmenize gerek yok. Ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenler online İngilizce kurslarında sizlere en kolay şekilde İngilizce öğretiyor. Telaffuzda ya da sorunun cevabında hata yaptığınızda anında sizi düzeltiyor ve en etkili İngilizce eğitimini canlı sınıflarda sizin seçtiğiniz ders saatlerinde veriyor.

İngilizce kitap ve CD’ler yerine gerçek İngilizce

İngilizce öğrenirken size yardımcı olacak olan eğitmenin ana dili İngilizce olmalıdır. Yani yerli bir İngilizce öğretmeninden dil eğitimi almalısınız. Günlük konuşmayla başlayan dersleriniz giderek gramer ve diğer konuların girdiği konuşma dinleme ve yazma aktiviteleri ile devam edecek, orijinal İngilizce telaffuzu ile duyduğunuz her yerde anlayacağınız bir İngilizce öğreneceksiniz. Yıllarca İngilizce kurslarına giden ve hala İngilizce konuşamayan ve anlamayan grupta olmak istemiyorsanız, gerçek İngilizce eğitimi için online İngilizce kursları tercih etmelisiniz.

Ders kitaplarında ve eğitim setlerinde verilmek istenen İngilizce resmi İngilizcedir. Yani günlük konuşma İngilizcesi değildir. Bu nedenle sürekli gramer ve kural öğrenmiş ve bir yığın kelime ezberlemiş olmasına rağmen bir insan hala İngilizce konuşamıyorsa henüz gerçek İngilizceyi öğrenmemiştir. Aslında sorun ortada, çözüm de belli. Bu kadar emek ve paraya rağmen hala İngilizce konuşulanları anlayamıyor ve İngilizce konuşamıyorsanız eğitim yönteminizi bir an önce değiştirmelisiniz. Çünkü İngilizce konuşmaya başlamak için yıllarca beklemenize ve uzun süren eğitimler aldıktan sonra konuşmaya başlayacağınızı düşünmenize gerek yok. Online İngilizce eğitimlerinde daha ilk derslerden itibaren İngilizce konuşmaya başlayacak, her geçen gün İngilizce bilginizi geliştirerek dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerinizi geliştireceksiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı