Hiç İngilizce Bilmiyorum Diye Üzülmeyin!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Hiç İngilizce bilmiyorum diyen birinin bile onlarca İngilizce kelime bildiği bir gerçektir. Çünkü İngilizceden Türkçeye geçmiş ve günlük hayatta olağan bir şekilde kullanılan birçok kelime vardır. Başlangıç seviyesinde ya da sıfır diyelim İngilizceniz var ve İngilizceyi öğrenmek istiyorsanız aslında bir bakıma şanslısınız. Çünkü yanlış yöntemlerle belli bir yol kat ettikten sonra bazı şeyleri en önemlisi de telaffuzu düzeltmek zor olabiliyor. Bunu şu örnekle de açıklayabiliriz. İlkokula çok iyi bir okuldan başlayanla birkaç yıl sonra ikinci sınıf bir okuldan aynı okula gelen öğrenci arasındaki farkı düşünün. Eğitim kalitesi daha düşük bir okuldan gelen bir öğrencinin bilgi seviyesi ile iyi bir okulda eğitim almış bir öğrencinin bilgi seviyesi aynı olmayacaktır. Siz de iyi bir İngilizce eğitimini seçerek zaman kaybetmeden kaliteli bir dil eğitimi alacak, yıllarca uğraşarak İngilizce öğrenememiş biri ile aynı kaderi paylaşma zorunda kalmayacaksınız.

İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?

Seviyenizin tespit edildiği ve en kaliteli öğrenme teknikleri ile konuşarak İngilizce öğrenildiği online İngilizce eğitimi İngilizce öğrenmeye yeni başlayanlar için en ideal eğitimdir. Ana dili İngilizce olan bir öğretmenden ilk dil eğitimini almak büyük bir şanstır. İngilizce dinleme ve konuşma odaklı bir eğitim olan uzaktan eğitimde en doğru kelime telaffuzunu işinin ehli birinden öğrenmek en doğru dil eğitimini almak demektir. Sürekli İngilizce konuşulan bir ortamda konuşamama sıkıntısını da atlatacak, dinleme, anlama ve konuşma becerisi kazanacaksınız.

İngilizce öğrenmek için sabırlı olun

Bir haftada veya bir ayda İngilizce öğrenmek mümkün değildir. Bu şekilde vaatlerde bulunanlar ise eğitime ticari gözle bakan ve kurs sonunda öğrenciyi hayal kırıklığına uğratan eğitimlerdir. İngilizce öğrenmek için sabırlı olmak ve düzenli çalışmak gerekir. Sizi disipline edecek kaliteli bir dil eğitimini online İngilizce ile alabilirsiniz.

konusarak-ogren-ile-ingilizce-ogrenmek

Zaman ayıramama bahanesini ortadan kaldıran ve rahat ev ortamında profesyoneller tarafından verilen online İngilizce eğitimleri, her gün düzenli olarak 10-20 veya 30’ar dakikalık derslerle verilmekte ve canı sınıflarda sürekli İngilizce konuşarak en etkili dil eğitimi alınmaktadır.

Hiç İngilizce bilmiyorum, dil okuluna gidebilir miyim?

İngilizce ile ilgili giriş düzeyi gramer ve kelime bilgisine sahip olmanızın ardından, İngilizce pratiğinizi ilerletmek ve her şeyden önce, İngilizce konuşabilme özgüvenine, hissiyatına kavuşabilmek adına konuşarak öğreten online dil eğitimi konusarakogren.com‘dan faydalanabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı