Hipnoz İle İngilizce Öğrenmek Mümkün mü?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmenin o kadar çok yol ve yöntemi varken hipnozla İngilizce öğrenilir mi diye merak ediyorsanız kusura bakmayın ama biraz tembel bir yapınız olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü hipnozla İngilizce öğrendim deyip ispatlayan biri henüz çıkmadı. Üstelik hipnoz olayı telkinle yapılan bir uyku-yarı uyku durumu olduğundan tedavi amaçlı da olsa mutlaka işinin ehli kişilerce yapılmalıdır.

Hipnozla İngilizce öğrenmek

Diyelim ki hipnozla İngilizce öğreniliyor. Her şeyden önce sizi uyutacak ve trans halinde iken sizlere İngilizce öğretecek birinin olması lazım. Biri uyuttu diğeri öğretti, ne kadar ne öğretti uyurken bunu algılamanız çok zor. Bu şekilde insanların İngilizce öğretmek için sizi uyutmalarına müsaade etmeyin diyor, etkili, gerçekçi ve ispatlanmış öğrenme tekniklerini deneyin diyoruz.

Hipnozla bir haftada İngilizce öğrenmek

Hipnozla İngilizce öğretmeyi vaat edenlerin en çarpıcı iddiaları ise bunu bir hafta gibi kısa sürede öğretebileceklerine dair. Bir türlü İngilizce öğrenmeyi tam manası ile başaramamış biri için ne kadar güzel bir vaat değil mi? Eminiz balıklama atlayanlar da çok olmuştur. Böyle hayali öğrenme yöntemlerini bir kenara bırakın arkadaşlar. Gerçekçi olmak ve hedefe ulaşmak için gayret edip düzenli çalışmak gerek. Bunun başka uçarı kaçarı yok. Çalışmadan, emek vermeden öğrenme hele yabancı dilde öğrenme olmaz.

Hipnozla İngilizce beyne giriyor mu?

Bilimsel araştırmalar hipnozla İngilizce öğrenmenin mümkün olamayacağını gösteriyor. Bu araştırma sonuçlarını maddeler halinde sizlerle paylaşmak istiyoruz.

İngilizce yazılışı ve okunuşu farklı bir dil. Hipnoz sırasında gözleriniz kapalı. Bir kelimenin nasıl yazıldığını nerden anlayacaksınız?

İngilizce bilinç dışı zihinle öğrenilen bir şey değildir.

Bilimsel anlamda dünyanın hiçbir yerinde dil öğrenmek için kullanılmamaktadır.

Bu eğitimi verdiğini söyleyenler ilkokul mezunlarını eğitim için kabul etmemekte, bu tavırları ile zaten kendi tezlerini çürütmektedir. Çünkü bilinç dışı zihin herkeste olan bir yapıdır.

Hipnozla kısa sürede İngilizce öğrenmek mümkün olsaydı dünya üzerinde İngilizce öğrenmek isteyip te öğrenemeyen kimse kalmazdı.

Bu tür para tuzağı dil eğitim kurumlarından ziyade başarısını ispatlamış online İngilizce eğitimini tercih etmek her zaman çok daha mantıklı olacaktır.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı