İleri Düzeyde İngilizce Öğrenebilir miyim?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizcede ileri düzey seviyeler C1 ve C2 olup Advanced seviyesidir. Advanced seviyesinde İngilizce bilen biri konuşma, dinleme, anlama, okuma ve yazma sorunu olmayıp, akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilmektedir. Yani Advanced seviyesinde ileri derecede kelime ve gramer bilgisi söz konusudur. İngilizce akıcı bir şekilde konuşulmakta, hızlı konuşulanları anlamada sorun yaşanmamaktadır.

Advanced seviyesine nasıl gelinir?

Öncelikle İngilizce seviyenizi biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız İngilizce seviyenizi öğrenebileceğiniz sitelerden birine girebilir, yapacağınız bir testle tam olarak hangi seviyede İngilizce bilgisine sahip olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

İngilizce seviyeler

Beginner  A1

Elemntery A2

Pre-Intermediate  B1

Intermediate B2

Upper-Intermediate C1

Advanced C2

 

B2 ya da C1 seviyesinden ileri düzey olan C2 yani Advanced seviyesine çıkmanız uzun sürmeyecektir. Fakat henüz dil öğrenmeye yeni başlıyor ya da orta seviyelerde yer alıyorsanız Advanced seviyesi için biraz sabretmeniz gerekir. Doğru ve etkili bir İngilizce eğitimle Advanced seviyesine çıkabilir, anlama ve konuşma bakımından sorunsuz bir İngilizceye sahip olabilirsiniz.

 

Advanced seviyesine çıkaran İngilizce eğitimi

Her bir aşamayı özümseyerek ve pratik yaparak geçmek istiyorsanız online İngilizce eğitimini denemelisiniz. Online İngilizce seviyenize uygun bir eğitimle İngilizce öğrenmeye başlayacağınız ve profesyonel bir eğitmen eşliğinde sürekli İngilizce konuşarak seviye atlayacağınız, en kısa sürede verim alınan ve en etkili yöntemlerle İngilizce öğrenilen kaliteli bir platformdur. 7/24 çevrim içi olan online dil eğitimleri, ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenler tarafından verilir. “Speaking” ve “listening” olarak en doğru telaffuzları ana dili İngilizce olan bir eğitmenden alın.

 

Advanced seviyesine kaç ayda çıkılır?

Orta düzeyden ileri seviyeye yoğun ve etkili bir eğitim programı ile 3 ila 6 ay içinde çıkmak mümkündür. Önemli olan konuşma ve dinlemede sorunsuz bir seviye olan Advanced seviyesine gelmek için alınan eğitimin ve eğitmenin kaliteli olmasıdır. Sizleri sürekli konuşturan ve her öğrettiklerini pratiğe dökmenizi sağlayan bir eğitim olan online İngilizce ile Advanced seviyesine çıkanların sayısı her geçen gün artmaktadır. KonusarakOgren, her gün konuşarak, pratiğe dayalı İngilizce geliştirme yöntemi olarak, en çok tercih edilen online eğitim modelidir. Siz de bilgi alabilir, ücretsiz deneyebilirsiniz. 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı