İngilizce Bilenlerin Çalışabileceği Keyifli İşler


İngilizce İnteraktif Web Siteleri
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

İngilizce bilmek kişinin farklı dünyaların kapılarını aralaması ve yakaladığı fırsatları değerlendirerek hayatında son derece önemli değişiklikler yapması demektir. İngilizce bilenlerin yaptığı işler arasında yoğun ve sıkıcı meslekler yanında oldukça eğlenceli meslekler de var. İngilizce bilmenin avantajını fırsata çevirirken hem eğlenebilir, hem de en keyif aldığınız işlerden birini yaparak para kazanabilirsiniz. Hem eğlenceli hem de İngilizcenizi kullanarak çalışabileceğiniz meslekleri sizler için araştırdık.

Öncelikle şunu söylemek istiyoruz ki, İyi derecede İngilizce konuşma, okuma ve yazma bilgisine sahipseniz birçok sektörde iş bulabilirsiniz.

Turizm

En eğlenceli sektörlerin başında yer alan turizm sektöründe İngilizce bilen bir insanın işsiz kalması çok zayıf bir ihtimaldir. Turist rehberliğinden otel yöneticiliğine, turizm acente personelliğinden otel personelliğine kadar turizmle ilgili her alanda İngilizce bilen biri çalışabilir. Her gün farklı insanlar tanımak, ofis ortamı dışında çalışmak, hareketli ve renkli çalışma zamanları geçirmek son derece eğlenceli olsa gerek.

Oyun çevirmenliği

Birçok oyun firması piyasaya yeni sürdüğü oyunlar için İngilizce Türkçe çevirmenler arıyor. Oyunu oynayarak oyun boyunca tüm aşamaların çevirisini yapmak yani eğlenerek çalışmak son derece cazip.

Uçak personeli

Seyahat firmalarında çalışmak için İngilizce bilmek bazen başka bir özellik aramaksızın çalışmanızı sağlar. Bunlardan biri de uçak görevlisi olarak çalışmaktır. Yani dünyanın birçok ülkesine seyahat ederek para kazanabilirsiniz.

Moda sektörü

Modayı yönlendiren markaların yabancılar olduğunu hepimiz biliyoruz. İngilizceyi akıcı bir şekilde bilen biri moda sektöründe ne iş yapabilir? İlk akla gelen moda alıcısıdır. Çalıştığınız firma sizi her defileye gönderir. Siz de yabancılarla muhatap olur, firmanızın satın alabileceği moda ürünler hakkında bilgi toplayarak hedef müşteri kitlesine uygun giysilerle ilgili firmanızı bilgilendirirsiniz. Bunu yaparken de çok eğlenirsiniz.

Yurt dışında iş bulmak

Üniversite eğitimini ve İngilizce eğitimini tamamlayarak akıcı bir İngilizce bilgisine sahip olanlar yurt dışında çalışma imkânı buluyor. Böylece farklı kültürleri yakından tanıma fırsatı bulurken Türkiye’ye göre çok daha iyi kazançlar elde edebiliyor.

 

İngilizce biliyorsanız, ya da İngilizce öğrenip iş dünyasına profesyonel bir adım atmak istiyorsanız, kariyer sitelerinde “İngilizce bilenler için” listelenmiş ilanlara bakabilirsiniz. Birbirinden güzel ve keyifli işler, uygun şartlar ile sizi bekliyor.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı