İngilizce Burçlar


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Zodyak ya da burçlar kuşağı 12 burçtan oluşur. Her bir burç aylara göre belirlenmektedir. İngilizce ayları öğrenirseniz burçlar konusuna daha çok hakim olursunuz. Burçlar kendi aralarında 3 Ateş elementi, 3 Hava elementi, 3 Su elementi ve 3 Toprak elementi olarak ayrılır. Astrolojide burçlar dört gruba ayrılmıştır: Ateş, toprak, hava ve su. Her grupta üç burç bulunur. Kişinin hangi gruba ait olduğu bilinirse temel kişilik özelliklerinin daha iyi anlaşılabildiği varsayılır.

  • Ateş burçları; Koç, Aslan ve Yay’dır.
  • Toprak burçları; Boğa, Başak ve Oğlak’tır.
  • Hava burçları; İkizler, Terazi ve Kova’dır.
  • Su burçları; Yengeç, Akrep ve Balık’tır.

ingilizce burclar

İngilizce Burç İsimleri

  • Aries = Koç
  • Leo = Aslan
  • Sagittarius = Yay
  • Taurus = Boğa
  • Virgo = Başak
  • Capricorn = Oğlak
  • Gemini = İkizler
  • Libra = Terazi
  • Aquarius = Kova
  • Cancer = Yengeç
  • Scorpio = Akrep
  • Pisces = Balık

İngilizce Burçların Özellikleri

  • Ateşin özelliği enerjik, hevesli ve cesur olmasıdır.
  • Toprağın özelliği de pratik, sabırlı ve güvenilir olmasıdır.
  • Havanın özelliği, sosyal,hareketli ve realist
  • Suyun özelliği, duygusal, yaratıcı ve fedakar

İngilizce Burçlar ve Genel özellikleri – Horoscopes and General Traits

  • Aries – Koç (Mart 21 – Nisan 20): Zodiac’ın ilk burcu koçtur. Koç burcundakiler özgür ve cesaretli insanlardır. Diğer insanları yönlendirmeyi ve başkalarının hayatına heyecan getirmeyi severler. Koç burcu coşkulu ve hedef odaklıdırlar.
  • Taurus – Boğa (Nisan 21 –Mayıs 21): 2. Burçtur. Boğa burcu güvenilir ve arzuladıkları şeyler uğruna savaşmaya hazırlardır. Boğa çok kolay anlaşılabilen insan tipidir ama bir de inatçı olabilirler. Boğa her şeyi erteleyen bir yapısı olmasına rağmen iyi bir iş etiği vardır.
  • Gemini – İkizler (Mayıs 22 –Haziran 21): Zodiacın 3. Burcu olan ikizlerin bir çok yönü vardır ve enerjik kişilikleriyle tanınırlar. Çok konuşkan ve sosyal kelebektir kendileri. İkizler her zaman canları ne istiyorsa o yönde hayatlarını yaşarlar.
  • Cancer – Yengeç (Haziran 22 – Temmuz 22): 4. sıradaki yengeç tutarsızlığıyla kendini göstermiştir. Hem güvende olmaktan hoşlanırlar hem de macera ararlar. Yengeç ön görülemezse kişiliğiyle başkalarını hep tahmin etmeye zorlamışlardır.
  • Leo – Aslan (Temmuz 23 – Ağustos 21): Zodiac’ın 5. sıradaki burcudur. Aslan burcuna mensup kişilerin kendilerine yüksek güvenleri vardır. Çok fedakar insanlardır. Bir de çok nazik ve cömerttir. Aslan kolayca kızabilme özelliğiyle tanınmasına rağmen affedicidir.
  • Virgo – Başak (Ağustos 22 –Eylül 23): 6. Burçtur kendileri. Aklı ön planda tutarlar. Sürekli analiz yapmak ve düşünmek üzerine hayatlarını kurarlar. Kendilerini ve etrafını daha iyi hale getirmekten zevk alırlar.
  • Libra – Terazi (Eylül 24 – Ekim 23): Zodiacın 7. Burcu terazidir. Terazi burcuna mensup şahıslar diplomatik kişilikleriyle ön plana çıkarlar. Herkesle iyi anlaşırlar ayrıyeten hırslıdırlar. Pahalı zevkleri vardır ve para kazanmak için çok çalışırlar.
  • Scorpio – Akrep (Ekim 24- Kasım 22): Sekizinci burç olan akreplerin çok yoğun kişilikleri vardır. Her şeyi sorgulamayı severler ve kendileri için anlamı olan her şeyde çok çalışırlar. Akrepler diğer kişilere nezaket ve sadakatli davranırlar.
  • Sagittarius – Yay (Kasım 23 – Aralık 22): Zodiacın 9. burcu olan yayın hayata bakış açısı çok pozitiftir. Canlı bir kişilikleri vardır ve yeni insanlarla eğlenmekten hoşlanırlar. Bir de umursamaz olabilirler.
  • Capricorn – Oğlak (Aralık 23 –Ocak 20): Zodiacın 10. Burcudur. Oğlak burcuna mensup kişiler hırslı, tutkulu doğalarıyla tanınır. Onların gayet aktif bir akılları vardır ve de her zaman hayatlarını kontrol altında tutmak zorundadırlar.
  • Aquarius – Kova (Ocak 21- Şubat 19): Kova zodiacın 11. Burcudur. Kova burcundakiler başkalarının kendileri hakkında ne düşündüklerini her zaman önemsemezler. Sahip oldukları her fırsatı kullanırlar ve yeni fikirler üretmek için kullanırlar.
  • Pisces – Balık (Şubat 20 – Mart 20)Balık Zodiac’ın 12. ve en son burcudur. Balık burcu olan kişiler son derece duygusaldır ve ayrı bir dünyada yaşarlar. Gerçeklikten kaçmak isterler. Balık burcu kişiler iyi bir arkadaş ve dinleyicidirler.

Daha fazla bilgi almak ve pratik yapmak için İngilizce burçlar videolarımızı izleyebilirsiniz.

[button color=”green” url=”http://www.konusarakogren.com/”]İngilizce’yi Konuşarak Öğrenin[/button]

ÖZET

İngilizce Libra Hangi Burç?

Libra İngilizce’de terazi burcunu ifade eder. Terazi burcu Zodiac’ın yedinci burudur. 24 Eylül ve 23 Ekim arasında doğan Terazi burcunda olan kişiler diplomatik kişilikleriyle ön plana çıkarlar. Libra burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Cancer Hangi Burç?

Cancer İngilizce’de yengeç burcunu ifade eder. Yengeç Burcu Zodiac’ın dördüncü burcudur. 22 Haziran ve 22 Temmuz arasında doğan Yengeç burcu kişiler, hem macera ararlar hem de güvende olmak isterler. Yengeç burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

Balık Burcu İngilizcesi Nedir?

Balık burcunun İngilizce’de ki karşılığı virgodur. Balık burcu kişiler, mantığı ön planda tutarlar.

Koç Burcu İngilizcesi Nedir?

Koç burcunun İngilizce’de karşılığı ariestir. Koç burcu kişiler, başkalarının hayatına heyecan katmayı severler ve diğer insanları yönlendirirler. Koç burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Aries Hangi Burç?

Aries İngilizce’de Koç burcunu ifade eder. Koç burcu Zodiac’ın ilk burcudur. Özgü ve cesaretli insanları tarif eder. Aries burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Taurus Hangi Burç?

Taurus İngilizce’de boğa burcunu ifade eder. Boğa burcu Zodiac’ın ikinci burcudur. 21 Nisan ve 21 Mayıs arasında doğan kişilerin burcu Boğa burcudur. Güvenilir karaktere sahiptirler. Taurus burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Gemini Hangi Burç?

Gemini İngilizce’de İkizler burcunu ifade eder. İkizler burcu Zodiac’ın üçüncü burcudur. 22 Mayıs ve 21 Haziran arasında doğan kişilerin burcu İkizler burcudur. Enerjik karakter yapısına sahiptirler. Gemini burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Leo Hangi Burç?

Leo İngilizce’de Aslan burcunu ifade eder. Aslan burcu Zodiac’ın beşinci burcudur. 23 Temmuz ve 21 Ağustos arasında doğan Aslan burcu kişilerin kendilerine yüksek güven duyan bir karaktere sahiptirler. Leo burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Virgo Hangi Burç?

Virgo İngilizce’de Başak burcunu ifade eder. Başak burcu Zodiac’ın altıncı burcudur. 22 Ağustos ve 23 Eylül arasında doğan Başak burcu kişilerin mantığı ön plandadır. Virgo burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Scorpio Hangi Burç?

Scorpio İngilizce’de Akrep burcunu ifade eder. Akrep burcu Zodiac’ın sekizinci burcudur. 24 Ekim ve 22 Kasım arasında doğan Akrep burcu kişiler çok çalışkan bir karaktere sahiptirler. Scorpio burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Sagittarius Hangi Burç?

Sagittarius İngilizce’de Yay burcunu ifade eder. Yay burcu Zociac’ın dokuzuncu burcudur. 23 Kasım ve 22 Aralık arasında doğan Yay burcu kişiler, canlı karaktere sahiptirler. Sagittarius burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Capricorn Hangi Burç?

Capricorn İngilizce’de Oğlak burcunu ifade eder. Oğlak burcu Zodiac’ın onuncu burcudur. 23 Aralık ve 20 Ocak arasında doğan oğlak burcu kişiler hayatlarını kontrol altında tutmaya çalışan bir karaktere sahiptirler. Capricorn burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Aquarius Hangi Burç?

Aquarius İngilizce’de Kova burcunu ifade eder. Kova burcu Zodiac’ın onbirinci burcudur. 21 Ocak ve 19 Şubat arasında doğan kova burcu kişiler üretken bir karaktere sahiptirler. Aquarius burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

İngilizce Pisces Hangi Burç?

Pisces İngilizce’de Balık burcunu ifade eder. Balık burcu Zodiac’ın onikinci burcudur. 20 Şubat ve 20 Mart arasında doğan balık burcu kişiler iyi bir arkadaş ve dinleyicidirler. Pisces burcu ve diğer tüm burçların İngilizce isimleri ve özellikleri burada.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı