İngilizce Gramer Kitabı ve İngilizce Eğitiminde Avantajları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmeye başlarken kelime bilgisi ve gramerin birlikte yürümesi gerekmektedir. Gramer konuları olan zamanlar, isim, sıfat, zamir, fiil, zarf ve edatlar öğrenilen kelimelerle birlikte kullanılmalı ve gramer çalışması ile kelime öğrenme aynı zamanda olmalıdır. Bunun için seviyenize uygun bir İngilizce Gramer Kitabı edinerek işe başlayabilirsiniz. Kimisi set halinde olan bu kitaplardan en iyi 5 kitabı sizlere öneriyoruz.

Popüler 5 İngilizce Gramer Kitabı

  • ELS – English Grammar Inside and Out
  • English Grammar Today
  • İngilizce Gramer (The Practical English Grammar for Turks)
  • Grammar In Use Serisi
  • Grammarway Serisi

Bu serilerden herhangi birini satın alarak gramerinizi geliştirebilir, İngilizce gramer kitaplarının sizlere sağlayacağı avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Sınavlara Hazırlıkta Avantaj Sağlar

YDS ve TOEFL gibi önemli sınavlara bir İngilizce gramer kitabı ile hazırlanmanız durumunda şansınız daha da artacaktır. İngilizce grameri kaynağından öğrenerek sınavda başarı seviyenizi yükseltebilir, soruları çok daha rahat yapabilirsiniz.

Gramerin Daha Çabuk Kavranmasına Yardımcıdır

İngilizce gramer kitabı, dil öğrenmek isteyenlerin öğrenme aşamasında karşılaştıkları sorunlara açıklık getiren faydalı kitaplardır. Okuyucuya konuları kavratma amacı ile hazırlamış olup, en basit ve en pratik şekilde gramer bilgisi verilir.

Örneklemeler Çoktur

Gramer kitapları sayısız örneklerle doludur. Anlatılan konuya göre verilen örnek cümleler konunun akılda kalıcılığını sağlar ve öğrenmeyi kolaylaştırır.

Kendinizi Test Edebilirsiniz

Gramer kitaplarında her konu sonunda birçok test verilir. Bireyin konu bitiminde kendini test etmesini sağlayarak eksik kaldığı konularda tekrar gerektiğini vurgular. Bu da öğrenmeden konu geçişlerini engeller ve böylece gramer bilgisi sağlam temellere dayanır.

Başlangıç Seviyesinde Gramer Kitabı

İngilizce başlangıç seviyesinde iseniz gramer kitapları ile İngilizceyi öğrenmeniz çok daha kolay olacaktır. Kafanız karışmadan konular sistematik bir şekilde verilmekte, tek başınıza İngilizce öğrenmenizi sağlamaktadır.

Kolay İngilizce

Gramer kitapları ile birlikte yürütülen İngilizceyi öğrenme çalışmalarında İngilizceyi çok daha kolay öğrenecek, yüzlerce örnek, konu anlatımı ve testlerle yabancı dil bilginizi genişleteceksiniz. Basit cümlelerden başlayarak seviye-seviye yükselecek ve istikrarlı bir çalışma ile bir müddet sonra istediğiniz seviyeye geleceksiniz.

Gramer, yani dil bilgisi becerinizi geliştirmenizin ardından İngilizce düzeyinizde gözle görülür bir ilerleme olacaktır. Bunun ardından siz de, Türkiye’deki binlerce kişi gibi, İngilizceyi konuşarak öğrenmek ve gerçek bir İngilizce bilgisine, kültürüne sahip olmak için KonusarakOgrek.com’u deneyebilirsiniz…

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı