İngilizce Kelime Dağarcığını Geliştirme


İngilizce be like Kullanımı Nasıldır?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

İngilizce öğrenmeyi kafanıza koydunuz ve nerden başlayacağınızı bilmiyorsanız, ilk olarak kelime ezberlemeyle başlamanızı öneririz. Belli bir seviyede iseniz ve kelime dağarcığınızı nasıl geliştireceğinizi düşünüyorsanız etkili birkaç yöntem önerdiğimiz yazımızla siz de size uygun olan yöntemi kullanarak kelime dağarcığınızı geliştirmeyi deneyin deriz. İngilizce kelime dağarcığını geliştirme çabası içinde olanlara biz de birkaç yöntem önermek istiyoruz.

Online İngilizce Kursu

Online İngilizce kursları ile İngilizce kelime dağarcığını en kısa sürede geliştirebilir, canlı sınıflarda sizlerle aynı seviyede olan kişilerle birebir görüşmenin heyecanını yaşayabilirsiniz. En iyi öğrenme yöntemlerinin uygulandığı bu sitelerde ana dili İngilizce olan bir eğitmenden ders alarak kelimeleri telaffuzları ile birlikte öğrenebilir, dilbilgisi kurallarından konuşma, yazma, okuma ve dinleme becerilerine kadar hepsini kazanabilirsiniz. Online İngilizce kursları İngilizce kelime dağarcığını geliştirme bakımından en etkili yöntemdir. Konuşarak Öğren, başarısı kanıtlanmış en başarılı online kurs olarak, konusarakogren.com adresi üzerinden hizmet vermektedir…

İngilizce Kelime Dağarcığını Geliştirme Kitabı

Uzmanların hazırladığı bu kitaplarla kelime dağarcığınızı kendi kendinize geliştirmek mümkündür. Kitapta kelimelerin okunuş şekilleri, cümle içinde kullanımları, isim, sıfat, zamir, fiil ve edatların en sık kullanılanları mevcuttur. İngilizce kelime dağarcığını geliştirme bakımından oldukça faydalıdır.

Alt Yazısız Film İzleyin

Yabancı filmleri orijinal lisanı ile Türkçe alt yazısız izleyebilir, göze de hitap eden konuşmalarla yeni kelimeler öğrenebilirsiniz. Film izlemek her zaman keyifli bir aktivitedir. Film izlerken alt yazıyı kullanmaz ve konuşulanları anlamaya çalışırsanız, bir müddet sonra öğrenmeye başladığınızı göreceksiniz. Üstelik kelimelerin kullanım yerlerini de film izleyerek öğrenecek, günlük hayatta kendiniz de o şekilde kullanacaksınız.

Yazarak Çalışın

Yeni kelimeleri bol-bol yazarsanız ezberlemeniz daha kolay olur. Yazmayı seviyor ve İngilizce kelime dağarcığını geliştirme çabasında bulunuyorsanız yazarak çalışabilirsiniz.

Kelime Kartları Kullanın

Hemen herkesin önerdiği kelime kartlarını İngilizce kelime dağarcığını geliştirme bakımından biz de öneriyoruz. Kategorilere ayırdığınız kelimeleri kâğıtlara veya kartlara yazabilir, kelime ezberleme işini her an yapabilirsiniz.

İngilizce Konuşan Arkadaşlar Edinin

Birlikte arkadaşlarınızla pratik yapabilir, iyi derecede İngilizcesi olan bir arkadaşınızla İngilizce kelime dağarcığını geliştirme işini yapabilirsiniz. Hatta internet ortamında yabancı bir arkadaş edinerek İngilizce chat yapabilir, kelimeleri telaffuzları ile birlikte doğru bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı