İngilizce Kelime Kutusu İle İngilizce Öğrenmek


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

İngilizce öğrenmek için birçok yöntem vardır. Kimisi kurslara gider, kimisi özel ders alır, kimisi İngilizce online derslerle profesyonel bir eğitim alır. Hangi yöntem olursa olsun başarılı bir sonuç elde etmek için kişinin gayret etmesi, düzeli olarak İngilizce çalışması ve dilbilgisi yanında kelime haznesini de arttırması gerekir. Kelime ezberlemede İngilizce kelime kutusu kullanarak ezber yapanlar hem çok eğlenmekte hem de kalıcı bir öğrenme sağlamaktadır. İngilizce kelime kutusu her renk ve şekilde hazırlanmakta, renkli kâğıtlara yazılan Türkçe ve İngilizce karşılıkları olan kartlarla kelime ezberlemek son derece keyifli bir şekilde olmaktadır. Özellikle çocuklara İngilizce kelimeler öğretilirken etkili olmaktadır. İngilizce kelime kutusu tam olarak ne işe yaramaktadır bir göz atalım.

Eğlenerek Öğrenmeyi Sağlar

Çizgi film karakterleri ile süslenmiş bir İngilizce kelime kutusu ile kelime ezberlemek çocukların çok hoşuna gitmekte, yeni kelimeleri eğlenceli bir görsellikte öğretmektedir. Kızların ve erkeklerin ilgi alanına göre ebeveynler veya eğitmenler tarafından hazırlanan İngilizce kelime kutuları, çocuklar için adeta bir oyuncak gibi görüldüğünden ellerinden düşmemekte, sık-sık kelime kartlarını kutunun içinden alarak öğrenmeye çalışmaktadır. Renkli ve şekilli kâğıtlara yazılan kelimeler ise kutunun eğlenceli başka bir yönüdür.

Sık-Sık Tekrar Etmeyi Sağlar

İngilizce kelime kutuları İngilizce öğrenmek isteyenlerin ellerinden düşmediğinden sık-sık kelimeler tekrarlanmakta, bu da kelime ezberleme süresini kısaltmaktadır. Herkes en keyif aldığı şekilde kelimeleri ezberlemekte ve göze de hitap eden bir görsellik olduğundan kelime ezberlemek sıkıcı olmaktan çıkmaktadır.

Öğrenmeye Teşvik Eder

Özellikle kişinin kendisi tarafından yapılan bir İngilizce kelime kutusu, kelime öğrenmek için duyulan isteği daha da arttırmaktadır. Emek verilen bir ürünün kullanılmak istenmesi son derece doğaldır. Sonuçta kelime kutuları sıkça kullanılmakta, her geçen gün ezberlenen kelimeler artmaktadır.

İngilizce öğrenmek ve bunu iş hayatında olsun günlük yaşamda olsun en etkili şekilde kullanmak için mutlaka profesyonel destek alınmalıdır. Bunun için en iyi öğrenme yöntemlerinin kullanıldığı online İngilizce eğitim siteleri biçilmiş kaftandır. Canlı sınıflarda dilediğiniz saatlerde ana dili İngilizce olan eğitmenlerden ders alabilir, seviyenize uygun bir eğitim programı ile kısa sürede İngilizcenizi ilerletebilirsiniz.

Kelime öğrenme konusunda en net sonucu almak istiyorsanız, son dönemin en modern ve en etkili kelime öğrenme yöntemi uygulaması Wordly ile tanışın! Hem Android hem de iPhone telefonlarda…

http://www.getwordly.com

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı