İngilizce Kelime Testleri İle İngilizce Öğrenebilirsiniz


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenirken ilk olarak kelime ezberleme ile çalışmaya başlıyoruz. Sonrasında yavaş-yavaş grameri de işin içine katıyor ve basit cümlelerden başlayarak kelimeleri bir araya getiriyor ve pratiğe döküyoruz. İngilizce kelime testleri ile de öğrendiğimiz kelimeleri ne kadar doğru öğrendiğimizi test ediyoruz. Öğrendiklerimizi test etmenin İngilizce sınavlarına hazırlanmada ne denli önemli olduğunu dil sınavlarına girenler çok iyi bilir.

İngilizce kelime testleri çeşitleri

Boşluk doldurmaca

Bu tür testlerde verilen cümle içinde geçen kelimelerden bir veya birkaçının yeri boş bırakılır. Boşluğa gelecek olan en uygun kelime seçilir ve yerleştirilir.

Çoktan seçmeli kelime testleri

Çoktan seçmeli İngilizce kelime testlerinde kelimenin hangisi olduğu şıklar içinde aranır.

Eş anlamlısını-zıt anlamlısını bulma

Soruda istenene göre kelimenin eş anlamlı ya da zıt anlamlı karşılığı bulunur. Örnek bir İngilizce test platformu / uygulaması;

ingilizce-kelime-ogrenme-testleri

Kelime dağarcığını arttırmanın yollarından biri olan İngilizce kelime testleri İnternet ortamında oldukça fazladır. Fakat kelime testlerinin seviyenize uygun olup olmadığını, alakasız bir test çözerek gereksiz yere zaman harcayıp harcamadığınızı kontrol etmeniz gerekir.

Kelime ezberlenirken telaffuzu ile ezberlenmeli

Yığınla İngilizce kelime ezberlemiş olabilirsiniz. Peki, bu kelimeleri ezberlerken en doğru söyleniş şekilleri ile ezberlediğinizden emin misiniz? Diyelim ki çok fazla kelime biliyorsunuz. Eğer bu kelimeleri konuşurken doğru telaffuz etmezseniz derdinizi karşı tarafa anlatamazsınız. Bu nedenle profesyonel bir telaffuz eğitimi için online İngilizce eğitimlerine katılanların sayısı her geçen gün artmaktadır.

İngilizceyi sonradan öğrenmiş birinden eğitim almakla ana dili İngilizce olan birinden eğitim almak kalite bakımından çok farklıdır. Online İngilizce eğitim sitelerinde kelimelerin gerçek telaffuzlarını öğrenir, ezberlediğiniz her kelimeyi orijinali ile bire bir aynı telaffuz edersiniz. Bu da sizin bir İngiliz gibi konuşmanıza yardımcı olacaktır. Canlı sınıflarda her yaptığınız yanlış telaffuzda öğretmeniniz tarafından uyarılır, kelimenin en doğru sesini yakalayana dek tekrar yaptırılırsınız.

İngilizce kelime testleri nerden bulabilirim?

İnternetten kelime testi bulma konusunda emin olun rahat edeceksiniz. Zira birçok sitede buna ilişkin kaynaklar var. Ancak İngilizce kelime testleri dışında eğer mobil uygulama üzerinden kelime öğrenme gibi metotları da denemek istiyorsanız, size Wordly uygulamasını önerebiliriz. iPhone ve Android uygulamaları mevcut olan Wordly, her seviye için her gün bir kelime öğretmeyi amaçlamış bir uygulamadır.

ingilizce-kelime-ogrenme-uygulamasi-wordly

Mağazada wordly araması yaparak bu uygulamayı indirebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı