İngilizce Konuşma Arkadaşı İle Pratik Yapmak


İngiliz Gibi İngilizce Konuşmak: Pratik Telafuz Yolları
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce biliyorum demek için konuşmak şarttır. Öncelikle de bir İngilizce konuşma arkadaşı edinmek gerekir. Konuşma arkadaşının illaki yanında olmasına gerek yok. İnternet ortamında birçok web sitesinde konuşma arkadaşı edinilebilir. Bunlardan en çok tercih edilen İngilizce konuşma arkadaşı siteleri ise online İngilizce eğitimi veren sitelerdir. Sürekli İngilizce çalışıyorsunuz fakat etrafınızda pratik yapacak birini bulamıyorsanız hem İngilizcenizi ilerletmek hem de sürekli İngilizce konuşmak için online İngilizce eğitimi alabilirsiniz.

İngilizce Konuşma Arkadaşı Edinmenin Faydaları

  • Kelime ve gramer bilgisinin gelişmesini sağlar.
  • İngilizce konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerilerini geliştirir.
  • Pratik yapmayı sağlayarak özgüveni geliştirir.
  • Farklı kültürleri tanımayı sağlar.
  • Kendi kültürünü tanıtmayı sağlar.
  • Hem verimli hem de eğlenceli vakit geçirilir.

Gördüğünüz gibi İngilizce konuşma arkadaşı edinmenin faydaları çoktur. Nerden ve nasıl İngilizce konuşma arkadaşı edineceğinizi bilmiyorsanız sizlere yardımcı olalım.

Online İngilizce Eğitimlerle İngilizce Konuşma Arkadaşı Edinin

Üstelik kendi seviyenizde arkadaşlar edinecek, İngilizce konuşmakta zorlanmayacaksınız. Online eğitim alarak canlı sınıflarda arkadaşlarınızla İngilizce konuşabilir, öğretmenlerinizle de konuşarak en iyi telaffuzu öğrenebilirsiniz. Ana dili İngilizce olan bir eğitmenle İngilizce konuşmak ve pratik yapmak en etkili konuşma öğrenme tekniğidir. Her yanlış telaffuzda öğretmeniniz sizi düzeltecek ve en doğrusunu öğrenmenizi sağlayacaktır.

Chat Yapmak

İnternet ortamında İngilizce chat yapılabilecek birçok site mevcuttur. Bunlara örnek vermek gerekirse

  • Livemocha.com
  • Languageforexchange.com
  • Englishbaby.com
  • Speak-english-today.com
  • İnterpals.net
  • Speaking24.com
  • Cleverbot.com

Konusarakogren.com: Chat için olmasa da, konuşarak sohbet edip, İngilizce geliştirme odaklı bir platform. Ücretsiz şekilde deneme de yapılabiliyor. 

konusarakogren

Daha birçok İngilizce chat için site bulunmakta olup bunlar sadece birkaçıdır. İngilizce öğrenirken kelime bilgisi, gramer bilgisi, konuşma, okuma, yazma ve anlama gibi birçok konuyu bir arada düşünmelisiniz. Bunların tamamını en etkili ve en kolay şekilde veren online İngilizce kurslar, hem öğreten hem de konuşturan web siteleridir. Kelime öğrenmek, cümleler kurmak ve bunları pratiğe dökmek için son derece etkilidir. Kişinin istediği zamanda eğitim alabildiği bir öğrenme şekli olup çalışma saatlerini kursiyer belirler. Sınıflar canlı ve kursiyerle aynı İngilizce seviyesindedir. Adım-adım ve emin bir şekilde İngilizce öğrenilir. Pratik yapmak, okumak, yazmak ve kelime ezberlemek için en son öğrenme yöntemleri kullanılmakta, kursiyerler kısa sürede İngilizce seviyelerini ilerletmektedir.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı