İngilizce Konuşma Grubu İle İngilizce Öğrenilebilir mi?


İngilizce Öğrenmek İstiyorum Diyenler Müjde!
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizceyi daha ziyade konuşmak için öğrendiğimizi söylemiştik. Yani İngilizce anlaşmanın ilk yolu İngilizce konuşmaktan geçiyor. İngilizce konuşmak içinse önce konuşarak öğreten bir İngilizce eğitimi almalı, sonrasında her fırsatı değerlendirerek İngilizce konuşmalısınız.

Konuşarak İngilizce öğrenin

İngilizce konuşmak için chat ya da toplu sohbet ortamları aklınıza gelebilir. İnternette onlarca chat arkadaşı bulacağınız siteler mevcuttur. İngilizcenin konuşarak öğrenildiği hiçbir zaman akıldan çıkarılmamalıdır. Chat ya da sohbet sitelerinden önce en azından temel İngilizce eğitimi bir uzmandan alınmalı ve konuşma odaklı bu eğitim sonrası chat gibi sohbet ortamlarında kişi İngilizce sohbetlere katılmalıdır. Amaç İngilizce dinlemek ve anlayarak konuşmaktır.

İngilizce konuşma grubuna katılmak

İngilizce konuşma gruplarına katılmak her şeyden önce özgüveninizi arttırır. Kelime ve gramer bakımından belli bir seviyeye gelmenize rağmen hala konuşmaya çekiniyorsanız bu çekingenliği İngilizce konuşma gruplarında atacaksınız. Öğrendiklerinizi böylece sık-sık tekrarlayacak, aldığınız eğitim sonrası öğrendiklerinizi hiç unutmayacaksınız. İngilizce bilenlerle sohbet etmenin size sağladığı faydaları görecek, her geçen gün kulağınız alışarak daha akıcı bir İngilizce konuşacaksınız.

İngilizce konuşma gruplarında kendini ifade etmek

İngilizce konuşarak tüm duygu ve düşüncelerinizi dile getirebiliyorsanız doğru yoldasınız demektir. Çünkü rahat bir şekilde herhangi bir konuda duygu ve düşüncelerini ifade etmek demek artık İngilizce konuşma bakımından oldukça iyi yerlere doğru hızla gitmek demektir. Kendinize güveninizin geleceği bir İngilizce konuşma grubunu online İngilizce eğitiminde bulabilirsiniz. Online İngilizce hem eğitimde hem de İngilizce pratikte mükemmel bir platform olarak her bakımdan en kaliteli dil eğitimi verilmektedir.

Konuşma grubunuz yoksa, Konuşarak Öğren var!

Diyebilirsiniz ki, ben yurt dışında yaşamıyorum ve haliyle sürekli olarak İngilizce konuşabileceğim arkadaşlarım yok… Bu durumda devreye online İngilizce konuşma platformları giriyor. Hatta, anadili İngilizce olan birinden doğrudan İngilizce konuşma eğitimi alabileceğiniz, Türkiye’nin lider platformu KonusarakOgren!

Günün istediğiniz bir diliminde, günde 10-20-30 dakika gibi kısa zaman aralıklarında Skype üzerinden anadili İngilizce olan eğitmeninizle görüşebileceğiniz Konuşarak Ögren, 40 bine yakın kişinin İngilizce seviyesini ilerlettiği bir eğitim mecrası.

Ücretsiz denemek, bulunduğunuz yerden Amerikalı eğitmeninizle görüşmek için konusarakogren ana sayfasına gitmeniz yeterli.

Konuşarak İngilizce öğrenme ile ilgili daha detaylı bilgiler için İngilizce Konuşma yazımızı da okuyabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı