İngilizce Konuşma Korkusu Nasıl Yenilir?


İngilizce Kelime Eşleştirme Uygulamaları
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konuşurken ya da konuşmaya çalışırken zorlanıyor, sıkılıyor, korkuyor musunuz? Şimdiye dek aldığınız İngilizce eğitimlere rağmen hala akıcı bir şekilde korkmadan İngilizce konuşamıyor musunuz? Endişelenmeyin. Kendisini yetersi ya da konuşmaya korkar hisseden sadece siz değilsiniz. Çevrenizde yıllarca kurslara gitmesine rağmen hala İngilizce konuştuğunu duymadığınız birçok insan görebilirsiniz.

İngilizce konuşmaya neden korkuyoruz?

İngilizce konuşma korkusu öncelikle konuşursa hata yapacağı veya mahcup olacağı düşüncesinden kaynaklanmaktadır. Beyin düşünme ve konuşmayı aynı anda programladığından mahcup olma düşüncesi insanın konuşmasına engeldir. O halde amaç mahcup olmaya neden olacak eksikleri gidermek olmalıdır. Yani kelime bilginiz var fakat gramer mi bilmiyorsunuz, her ikisine de yeterince hâkimsiniz pratik mi yapamıyorsunuz? Tüm bu sorunların üstesinden geleceğiniz ve kısa sürede İngilizce konuşmaya başlayacağınız bir eğitim metodu var zaten.

İngilizce konuşma korkunuzu online İngilizce eğitimle yenin

Sizleri sürekli konuşturan ve İngilizceyi konuşarak öğreten online İngilizce eğitimlerle garantili İngilizce öğrenecek ve her gün yapacağınız konuşma pratiği ile İngilizce konuşma korkunuzdan kurtulacaksınız. Eksiklerinizi tamamladıkça kendinize olan güveniniz artacak, ana dili İngilizce olan öğretmenler sizleri en doğru şekilde yönlendirecektir. Anında geri bildirim alarak kelimelerin en doğru telaffuzlarını öğrenmek sizleri rahat konuşmaya teşvik edecektir.

  • İngilizce eğitimini istediğiniz saatte almak,
  • Ev veya iş yeri ortamında rahat bir İngilizce eğitimi almak,
  • İngiliz bir öğretmen rehberliğinde sürekli konuşarak İngilizce öğrenmek,
  • Testlerle öğrendiklerinizi sınamak,

İstediğiniz zaman eski derslerinizi tekrar dinleyerek öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz.

İngilizce öğrenme nasıl gerçekleşir?

Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki öğrenmenin %20 si bilinçli öğrenme %80’i ise farkında olmadan gerçekleşen öğrenmedir. Tıpkı bir çocuğun ana dilini öğrenmesi gibi. Beyin işitsel ve görsel her şeyi öğrenme sürecinde kaydetmektedir. Yabancı dil öğrenmek için o dilin konuşulduğu ortamlarda bulunmak çok önemlidir. Online eğitimler sürekli İngilizce konuşulan, görsel efektlerle konuların işlendiği, oyun ve eğlencelerle kelime ve cümle kalıplarının öğrenildiği son derece etkili bir eğitim platformudur. Endişe duymadan gerçekleşen öğrenme en doğru öğrenme şeklidir. Online eğitimlerle garantili bir şekilde hem eğlenerek hem de bol-bol konuşarak İngilizce öğrenebilirsiniz.

Türkiye’de bu konuda en iyi modeli sunan, on binlerce kişinin İngilizce öğrendiği bir platform olan Konuşarak Öğren, İngilizce konuşma korkusu adına bir şey bırakmayacak, anadili İngilizce olan eğitmenlerle kısa sürede seviyenizi yükselterek kendinize olan güveninizi tekrar getirecek bir model!

Hemen bilgi alın!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı