İngilizce Konuşma Seti İle İngilizce Öğrenilir mi?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Teknoloji çağı günümüzde artık İngilizce konuşma seti edinerek İngilizce öğrenmek rafa kalkmıştır. Bu eğitim setleri alınsa da bir müddet sonra sıkılarak kenara atılmakta ve eğitim yarıda kesilmektedir. Yıllar önce teknolojik imkanlar bulunmadığından İngilizce konuşma seti ile İngilizce öğrenmeye çalışmak en iyi yöntemlerden biri idi. Oysa günümüzde çok daha pratik ve etkili yöntemler bulunmaktadır. Her şeyden önce İngilizce eğitimi kişiye özel olmalıdır. Çünkü herkesin İngilizce bilgisi ve öğrenme yeteneği aynı değildir. Bu da herkese aynı İngilizce konuşma seti sunmanın anlamsızlığını net olarak ortaya koymaktadır. İngilizce konuşma setlerinde hem dinleme hem de kitaptan takip söz konusudur. Kişinin bilgi seviyesine bakılmaz. Kişi dinler, okur ve anlamaya çalışır. Bir müddet sonra da sıkılır.

İngilizce Konuşma Seti Faydalı mıdır?

İngilizce konuşma setleri genelde aynı şeylerin yer aldığı standart kitap ve kasetlerdir. Bu nedenle hatalar çoktur.

  • İngilizce konuşma seti kursiyeri düzeltmez, uyarmaz.
  • Ezberden öte gidemez.
  • Ezberlenen kelimeler pratiğe dökülemez.

Bu durumda çok faydalı olacağını söyleyemeyiz. Onun yerine son teknoloji eğitim ve öğretim şekli olan online İngilizce eğitimlerle konuşma, yazma ve dinleme becerisi çok daha hızlı kazanılmaktadır.

İngilizce Konuşma Seti Yerine Online İngilizce Eğitimi

konusarakogren

Çok daha kolay ve hızlı bir şekilde üstelik te hem disiplinli hem de eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenmek varken zor yollardan İngilizce konuşma setleri ile İngilizce öğrenmeye çalışmak pek te mantıklı değildir. Kursiyerin seviyesine uygun bir eğitimle işe başlamak zaman kaybını önler. Üst seviyelerden başlayarak anlamama veya sıkılma gibi bir durum söz konusu değildir. Canlı sınıflarda ana dili İngilizce olan öğretmenlerle en iyi İngilizce eğitimi alınır. Eğitim zamanını kişi dilediği saate ayarlar. Bu da daha verimli olmasını sağlar. İşten geldikten ve yemeğini yedikten sonra kendi odasında İngilizce eğitimi almak hiçbir kursta alınan verimle karşılaştırılamaz.

Konuşarak İngilizce öğrenmek artık çok kolay, bunun için konusarakogren.com adresinden bilgi almanız yeterli.

İngilizce Konuşma Seti İle Kendi Kendine İngilizce Öğrenilir mi?

Büyük bir hevesle İngilizce konuşma seti alan ve çalışmaya başlayan birçok insan var. Fakat setin tamamını bitiren ve bu çalışma şeklinden %100 memnun olan hiç kimsenin yorumu duyulmuş değil. Aksine alındıktan bir süre sonra rafa kaldırıldığı anlatılır hep. Bu durumda en etkili ve en verimli İngilizce öğrenme yolu olan online eğitimler en doğru karar olacaktır.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı