İngilizce Konuşmak İçin Siteler


Bireysel İngilizce Eğitimi ve Faydaları
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmenin en popüler yöntemlerinden olan online eğitim siteleri, özellikle İngilizce konuşturma üzerine yoğunlaşmış öğrenme teknikleri ile çok tercih edilmektedir. Canlı sınıflar, ana dili İngilizce olan öğretmenler ve ders saatlerinin kursiyer için en uygun zaman dilimine ayarlanmış olması öğrenmeyi hem kolaylaştırmakta hem de son derece verimli kılmaktadır. İngilizce konuşmak için chat arkadaşlarının edinildiği siteler de oldukça faydalı olup, farklı kültürlerden arkadaşlarla İngilizce konuşulmakta, başta günlük konuşma olmak üzere istenen konularda pratik yapılmaktadır. Şimdi İngilizce konuşmak için siteler araştıranlara popüler siteler hakkında bilgi detaylı bilgi verelim.

İngilizce Konuşmak İçin Siteler

KonusarakOgren.com: Konuşarak İngilizce öğrenme metodu ile, on binlerce kişinin İngilizce öğrendiği bir platformdur. Ücretsiz olarak deneyebilir, bilgi alabilirsiniz. www.konusarakogren.com

Onlinechat.co.in/english: Üyelik gerektirmeye popüler chat sitelerindendir. Mobil sürümüne de sahip siteye giriş için bir nick name edinmek yeterlidir. Chat portali kullanıcılar tarafından çok beğenilmektedir.

Englishchats.org: İngilizce chat yanında Rusça ve İspanyolca chat yapılan kullanışlı bir sitedir. Chat arkadaşı bulmak ve İngilizce pratik yapmak için tercih edilebilir.

Speaking7.com: Oldukça çok tercih edilen İngilizce chat sitelerindendir. Hemen pratik chat yapma imkanı sunar. Aynı zamanda random chat modeli chatroulette kullanılan sitede rastgele herhangi biri ile sohbet penceresi açılabilmekte, hemen İngilizce pratik konuşmaları başlatılabilmektedir.

Tolearnenglish.com: Kendine has orijinal bir çalışma yapısı bulunur. İngilizce chat arkadaşı olarak seçilen kişiler yanında robotlarla da chat yapılmaktadır. Üstelik robotlardan da anında geri bildirim alınmaktadır.

Speaking24: Kalabalık chat oda arkadaşları edinilen popüler chat sitelerindendir. Chat odaları her zaman kalabalıktır ve istenilen kişilerle İngilizce pratik yapmak mümkündür.

ingilizcechat.net: İngilizce chat ve sohbet sitesidir. İstediğiniz chat odasına giriş yapabilir, İngilizce konuşma pratiği yapabilirsiniz. Sadece chat değil her seviyede İngilizce eğitim kursu da veren bir sitedir.

Connected2.me: Sitede İngilizce chat yapmak için Twitter’da isim araması yapmak gerekmektedir. Bulunan kişi kendi kimliği ile çevrim içi iken, kullanıcı anonim olarak çevrim içi gözükmektedir.

İngilizce chat siteleri yanında online İngilizce eğitim ve konuşma pratiği eğitimi veren siteler, İngilizce konuşmak için siteler arayanların hem İngilizce öğrendikleri hem de pratik yaptıkları adreslerdir. Sadece chat amaçlı olmayıp öncelikle temel İngilizce eğitimi verilmekte, eğitim süresi boyunca da canlı sınıflarda aynı seviyedeki öğrencilerle ve eğitmenlerle sohbet edilmektedir. Hem öğrenmek hem de öğrendiğini pratiğe dökmek için mükemmeldir.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı