Akıcı İngilizce Konuşmak İçin 8 İpucu


İngilizce Selamlaşma Kalıpları ve Örnek Selamlaşma Cümleleri
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konuşmak, sadece teorikte belli başlı bilgileri öğrenmek değildir. İngilizce konuşma konusunda genel olarak İngilizce kültürüne hakim olmak, İngilizcenin püf noktalarını bilmek, bazen İngilizcenin sokak ağzına, Twitter gibi mecralarda kullanılan popüler yönlerine de odaklanmak gerekebilir. İşte baştan sonra, ciddi anlamda İngilizcesini geliştirmek ve akıcı İngilizce konuşmak isteyenler için 10 ipucu…

Kelimeleri öğrenirken mutlaka okunuşlarına da bakın!

Bir kelimenin İngilizce-Türkçe karşılıklarına bakarken, sadece anlamını öğrenmek ile yetinmeyin. Aynı zamanda kelimenin İngilizce telaffuzuna da mutlaka bakın. Çeviri servislerinde genellikle okunuşları da yer alıyor.

Kendinizi test edebileceğiniz her yerde İngilizce kullanın

İngilizceyi akıcı konuşmak için, pratiğiniz yüksek olmalı. Bu yüzden fırsat bulduğunuz her ortamda, mutlaka İngilizce konuşmaya çalışın. Sultanahmet, Taksim gibi yerlerde birçok turist var ve turistler ile gündelik dilde konuşmak bile kendinizi geliştirmeniz için önemlidir.

İnternet ortamında konuşabileceğiniz arkadaşlar bulun

Artık bilgiye ulaşmanın yolu sınırsız! Oturduğunuz yerden Londra’da okuyan bir öğrenci ile, ya da New York’ta çalışan bir mühendis ile konuşabilirsiniz, günümüz internet ortamı buna olanak tanıyor!

Yabancı TV kanallarını takip edin

İngilizce konuşulan TV kanallarını, haberleri mutlaka takip edin. Sizin için sıkıcı dahi olsa, oradaki konuşmadan çıkaracağınız dersler olabilir. Haberler, talk showlar oldukça faydalı olabilir. Eğer canlı izleme şansınız yoksa, Youtube gibi mecralardan da takip edebilirsiniz.

Dizi-film izlerken İngilizce izleyin

Dizi izlerken Türkçe dublajlı ya da altyazılı olması İngilizcenizi geliştirmeyeceği gibi, dil olarak, anlatım olarak kendinizi zorlamanızı engeller ve problem yaratır. Bunla karşılaşmamak için İngilizce izlemeye çabalayın.

Yabancı şarkıları dinleyin ve yakalamaya çalışın!

Türkçe müzik olduğu kadar, İngilizce şarkıları da dinleyin ve sözlerini yakalamaya, telaffuzu çözmeye çalışın! Bazı kelimelerde, farklı okunuşlar olabilmektedir. Buna hakim olmak, İngilizceyi çözmekte önemlidir.

İngilizceyi akıcı konuşmaya niyetliyseniz, Konuşarak Öğren’i deneyin!

konusarakogren.com ????????

Geldik en önemli önerimize! Hiçbir şey, İngilizceyi konuşarak deneyimlemek kadar etkili sonuç vermemektedir. Bu anlamda, siz de Konuşarak Öğren sistemini deneyebilirsiniz! Bilgisayarın ya da telefonun başından, ana dili İngilizce olan eğitmenler ile günde 10-20-30 dakika gibi sürelerde görüşerek kendinizi geliştirebilir, akıcı bir İngilizceye sahip olabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı