İngilizce Öğrenmek İçin İngilizce Kurslarına Gitmenize Gerek Yok!


İngilizcede En Sık Kullanılan Soru Kelimeleri
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek için kursa gitmeyi tercih edenlerin bir müddet sonra sıkılmaya başladığı ve kursları askıya aldığı bir gerçektir. Oysa bu sıkıcı kurslar dışında İngilizce öğrenmenin başka yolları da bulunuyor. Üstelik hem eğlenerek hem de hızlı öğrenerek. Önce İngilizce kursları neden sıkıcı bir göz atalım.

İngilizce kurslarından neden sıkılıyoruz?

Aslında görünürde İngilizce kursları çok popüler durur. Bunu böyle düşünenler de hiç araştırma yapmadan hemen bir İngilizce kursuna yazılarak İngilizce öğrenmeye kalkar. Fakat bir müddet sonra görür ki o kadar da işe yarayan bir dil öğrenme şekli değildir. Neden mi?

Bir kere okulda öğrenilen İngilizce eğitiminden farksızdır. Yani ders kitapları, ev ödevleri, haftanın belli günlerinde zorunlu kursa gidip gelme maratonu, diğer öğrencilerden hatta bazen öğretmenlerden duyulan kötü ve yanlış telaffuzlar, ders ciddiyetini bozan ve verimi düşüren boş vakti bol insanlar ve daha neler neler..

Sürekli gramer öğretilmeye çalışılan İngilizce kurslarında profesyonel anlamda bir İngilizce konuşma geçmez. Zaten öğretmen de İngilizceyi sonradan öğrenmiş biridir. Oysa işinin ehli bir öğretmenden birebir İngilizce dersi almak ve sürekli konuşarak İngilizce öğrenmek mümkün

İngilizce öğrenmek için en iyi yöntem

İngilizce öğrenmek artık öyle sıkıcı kurslarla sınırlı değil.. Evden, Skype gibi programlar ile konuşarak dili tekrar etmek son yılların en sonuç odaklı yöntemi!

İngilizce öğrenmenin en iyi yolunun yurt dışına gitmek olduğunu düşünenler bile online İngilizce için çok güzel şeyler söylüyor. Çünkü uzaktan eğitimde ana dili İngilizce olan uzman Amerikalı öğretmenler canlı sınıflarda İngilizce dersi veriyor. Üstelik kişinin en müsait olduğu saatlerde…

Yeni nesil İngilize: Konuşarak öğrenmek

Aslında bu çok lüks bir dil eğitimi değil mi? Öğretmeniniz her gün sizin belirlediğiniz saatlerde evinizde ve tam karşınızda canlı-canlı duruyor ve sürekli İngilizce konuşarak ve konuşturarak size İngilizce eğitimi veriyor. Bu şekilde tam kaynağından kısa sürede İngilizce öğrenmek ve konuşmaya başlamak çok hızlı ve garantilidir. Konuşarak İngilizce öğreten online eğitim platformu KonusarakOgren.com ile size özel kayıt sistemi ile dilediğiniz zaman tekrar yapabilir, İngilizcesi ana dili olan bir eğitmenle her gün bir arkadaş gibi sohbet ederek, İngilizce öğrenebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı