Güncel İngilizce Kursu Fiyatları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek için tek başına çalışmanın yeterli olmadığı bilincinde olanlar, gerek özel kurslarla gerekse internetten verilen online kurslarla İngilizceyi öğrenmeyi başarmaktadır. Her bir kurs, içeriğine ve eğitim kalitesine göre farklı ücretlere sahiptir. İngilizce Kurs Fiyatları, siteden siteye ve kurumdan kuruma değişmekle birlikte, genelde ders sürelerine ve toplam alınacak kurs süresine bağlı olarak belirlenmektedir. Sizler için öncelikle online ücretli eğitim veren siteleri ve İstanbul, İzmir İngilizce yabancı dil kurs ve ders ücretlerini araştırdık.

ingilizce-kursu-4

Yabancı dil kursların fiyatları ve paket ücretleri kursların içeriğine göre değişmekle birlikte, eski ezberci sistemi sürdüren ve insanlara bir şeyler katmayan kurslara yüksek meblağlar ödemek, iyi sonuçlar veremeyebiliyor. Bu anlamda artık uzmanlar, deneyime dayalı öğrenmeyi öneriyorlar. Peki bu konuda en etkili sonuç nedir? Uzmanların önerdiği konuşmaya dayalı sistem ile İngilizce öğreten konusarakogren.com Türkiye’de on binlerce kişiye kaliteli İngilizce eğitimi vermiş, katılımcıların İngilizce konusunda kendilerine olan güvenlerini arttırmayı başarmış bir sistemdir.

Konuşarak öğren sisteminin avantajları:

-Eğitim saatleri size göre belirlenir, böylece takviminizde sorun yaşamazsınız.

-Kendinize olan güveniniz artar, İngilizce konusunda daha özgüvenli olursunuz.

-İngilizce kursu fiyatlarına göre çok daha uygun ücretlerle paket alabilir, her gün anadili İngilizce olan bir eğitmen ile görüşebilirsiniz.

-Hem bilgisayardan, hem telefondan görüşmelerinizi yapabilirsiniz.

-Eğitmenler her görüşme sonrası eksik yönlerinizi size yazar.

-En güzeli de, denemesi ücretsiz!!! 🙂

En uygun ve en etkili İngilizce öğrenme modeli: KonuşarakÖğren!

konusarak-ogren-sikayet

Üç, altı ve dokuz aylık eğitim paketlerinde indirime giden Konusarakogren, düzenli devam eden öğrencilerine daha sonraki seviyelerde indirim uygulamaktadır. En etkili ve sonuç odaklı İngilizce öğretim sistemine sahiptir. Konuşarak Öğren’de ana dili İngilizce olan eğitmenlerle konuşarak İngilizcenizi geliştirirsiniz! Bilgi sahibi olmak istiyorsanız sitemizi inceleyin!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı