İngilizce Metin Çeviri: İngilizce Türkçe Cümle Çeviri Siteleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce metin çevirisi internette birçok site oldukça başarılı çevirileri ile başta öğrenciler olmak üzere birçok kesimin ihtiyacına cevap vermektedir. Okul yaşamında ve iş hayatında sık-sık çevirilere ihtiyaç duyulmakta, anlık çevirilerle internet siteleri bu talepleri karşılamaktadır. Herkesin beklentisi tam ve doğru bir şekilde çeviri yapabilmek, okul ve iş yaşamında çeviri ihtiyacını gidermektir. Başta İngilizce olmak üzere birçok dilde çeviri yapan siteler önemli bir hizmeti yerine getirmektedir. Teknoloji çağı günümüzde diğer hizmetlerde olduğu gibi çevirilerde de internet en çok kullanılan araçtır. İngilizce metin çevirisi yapan belli başlı siteler şunlardır:

İngilizce Metin Çeviri Siteleri

Türkçe İngilizce  metin çeviri siteleri;

  1. Konuşarak Öğren (www.konusarakogren.com/sozluk/)
  2. Google Translate (translate.google.com.tr/)
  3. Sesli Sözlük (www.seslisozluk.com/cumle-ceviri/)
  4. Tureng (www.tureng.com/tr/turkce-ingilizce/metin%20çevirisi)
  5. Sözlük (www.sozluk.net/ceviri)
  6. Çeviri Sözlük (www.cevirsozluk.com/)

https://www.konusarakogren.com/sozluk/

İngilizce öğrenmeyi düşünenlerin en büyük yardımcısı Konuşarak Öğren’in sunduğu sözlük, son derece başarılı ve verdiği sonuçlar bakımından en iyi sözlüklerden. Kelime çevirisinin yanı sıra, cümle çevirmek için de en ideal İngilizce Metin Çeviri portallarından bir tanesi.

  • turkceingilizce.ingilizceturkce.gen.tr/

51 dilde çeviri yapan turkceingilizce.ingilizceturkce.gen.tr sitesi, profesyonel bir çeviri sitesidir. Aynı zamanda İngilizce sözlük, İngilizce sohbet, sesli çeviri ve İngilizce dersleri de bulunmaktadır. Dosya şeklide metni gönderebilir Türkçeye çeviri yaptırabilirsiniz.

  • cevirsozluk.com/

Hemen çeviri yapan kullanışlı sitelerden biridir. İster kelime ister metin çevirisi talebi olsun anlık çevirileri ile hemen ihtiyaca cevap vermektedir. 5.000 karakter birden girilebilmekte, birçok dilde çeviri yapabilmektedir.

  • sozluk.net/ceviri

200 karaktere kadar metin çevirisi yapan sozluk.net, İngilizce sözcük çevirisi yanında İngilizce oyunlarla da eğlenceli bir eğitim veren çok yönlü bir sitedir. Ana dil gibi İngilizce konuşmayı garanti eden site İngilizce eğitimi de veren kaliteli bir sitedir.

  • translate.google.com.tr/

Birçok dilde çeviri yapan Google, kullanıcıların anlık çevirilerde çok sık başvurduğu bir sitedir. Oldukça çok dilde karşılıklı çeviri yapmakta, dil algılama yeteneği ile menşei bilinmeyen metinleri çevirebilmektedir.

  • tureng.com/tr/turkce-ingilizce/metin%20çevirisi

Sadece İngilizce Türkçe çevirisi yapan bir sitedir. 15 yıllık bir geçmişi olan ve güçlü bir kadrosu olan bir site olarak ticari yazışmalar için idealdir.

  • seslisozluk.net/cümle-çeviri/

20 dilde çeviri hizmeti veren seslisozluk.net, 200 karaktere kadar metin çevirisi yapmaktadır. Metin düzenleme ve yeniden yazma özellikleri yanında oyun seçeneği de bulunmaktadır.

  • yandex.com.tr/İngilizce-Çeviri

İster kelime ister metin çevirisi olsun, oldukça kaliteli bir hizmet sunan yandex.com.tr sitesi, çeviri yanında birçok hizmeti ile de göz doldurmaktadır.

  • hemen-cevir.com/

36 dilde çeviri yapan hemen-cevir.com sitesi, hem kelime hem de metin çevirisi yapmaktadır. Her konuda iddialı olan site, hemen çeviri yapan kaliteli sitelerden biridir.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı