İngilizce Mobil Uygulamaları: İngilizce Öğreten Uygulamalar!


İngilizce Mobil Uygulamaları: İngilizce Öğreten Uygulamalar!
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Akıllı telefon kullanımının hızla yaygınlaştığı ünümüzde cep telefonlarını İngilizceyi geliştirmek için kullananların sayısı oldukça fazladır. İngilizce mobil uygulamaları indiren kullanıcılar, cep telefonlarından istedikleri zaman ve mekanda İngilizce öğrenmeye devam etmektedir. Popüler İngilizce mobil uygulamaları ve özellikleri nelerdir bir bakalım. Kelime öğrenme uygulaması Wordly ve diğerleri…

wordly-ozellikleri

Big City Small World Podcast

2.5 dakikalık ve 12’şer bölümlük 4 farklı hikaye dinleyebileceğiniz bir uygulamadır. Hikayeler karikatür tarzı resimlerle verilmekte ve kullanıcıyı sıkmamaktadır. Telaffuzu anlaşılır, dili güzeldir. Yürürken, otobüs beklerken, evde, işyerinde yani istenen yerde hem dinlenmekte hem de görsel olarak takip edilebilmektedir. İngilizcesi orta seviyede olanlar için uygundur.

How to Speak Real English

İngilizceyi geliştirmek için verilen video dersleri oldukça eğiticidir. Reading ve writing yani hem okuma hem de yazma becerisini geliştirebileceğiniz bir mobil uygulamasıdır.

Learn English- Voxy

Kısa sürede üye olunan ve üyelikten sonra seviye testi yapılan bir uygulamadır. Dinleme, boşluk doldurma ve görsel takiple İngilizce bilgisi geliştirilebilir.

Voscreen

15 saniyelik videolarla duyarak ve izleyerek İngilizce öğrenmeyi sağlamakta, konuşulan cümleleri bildikçe puan vererek öğrenmeyi teşvik etmektedir.

LinguaLeo

İngilizce makaleler okunan, kelime ve gramer bilgisi alınan bir mobil uygulamasıdır. Kelimelerin telaffuzlarının, yazım şeklinin ve cümle içinde kullanımın verildiği bir formattadır.

Wordly

wordly

İngilizce bilmek için, gramer bilgisinin altında güçlü bir kelime bilgisi temeli olmalıdır. Bu anlamda Wordly, en iyi kelime öğrenme uygulamalarından bir tanesi. Wordly ve diğer uygulamaların temel farkı, size her gün bir İngilizce kelime öğretmeyi amaçlaması! Diğer özelliklerine gelirsek,

-Günün belli aralıklarında size bildirim gönderir

-Her seviye için uygun kelimeler önermektedir,

-Sadece kelimenin anlamını değil okunuşunu, örnek cümle içi kullanımını da vermektedir.

Android ve iOS uygulama mağazalarında “wordly” araması ile indirebilirsiniz, dilerseniz sitesine gidebilirsiniz. www.getwordly.com

İngilizce öğrenmek için internet bulunmaz bir nimettir. Online İngilizce eğitimi alarak profesyonel bir şekilde İngilizce öğrenebilir, kısa sürede ana dili İngilizce olan öğretmenler rehberliğinde İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz. İngilizce mobil uygulamaları dışında İngilizceyi kapsamlı bir şekilde öğrenmek istiyorsanız yapmanız gereken, Konuşarak Öğren sistemi ile kendinizi geliştirmek..

Her gün 10 dakika İngilizce konuşarak siz de birçok kişi gibi iyi bir İngilizce düzeyine kavuşabilirsiniz!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı