İngilizce Öğrenme Oyunu İçin En İyi Siteler


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenirken başvurulan en eğlenceli yollardan biri de İngilizce oyunlardır. Kelime öğrenmek isteyenler için hem eğlenceli hem de son derece etkilidir. Zevkle oynandığından kelime ezberlemek çok rahat olmaktadır. İnternette birçok İngilizce öğrenme oyunu bulunur. Başta çocuklar olmak üzere yetişkinler de İngilizce öğrenme oyunu oynayarak hem eğlenmekte hem de yeni kelimeler öğrenmektedir. Kelime bulmacaları, eşleştirme, kare bulmaca, adam asmaca, karışık harflerden kelime türetme, eş anlamlılar, zıt anlamlılar ve daha birçok İngilizce öğrenme oyunu İngilizce öğrenmek isteyenler için internettedir. Oyunlar ücretsiz olup kolayca indirilir ve oynanır.

İngilizce Öğrenme Oyunu Kategorileri

Adam asmaca

Kare bulmaca

Giyim kuşam

Ülkeler

Günler, aylar, yıllar

Vücut

Saatler

Sayılar

Yemekler

Meyveler, sebzeler

Eşleştirme

Zıt veya eş anlamlıları bulma

Spor dalları

 

Eğitici İngilizce kelime oyunları ile sıkılmadan İngilizce kelime ezberlenmekte ve arkadaşlarla birlikte de oynandığından eğlence ikiye katlanmaktadır. İngilizce kelime oyunu sitelerine birkaç örnek vermek gerekirse:

 

Oyunbus.com

İngilizceoyun.com

Oyunkolu.com

İngilizcebankasi.com

 

İngilizce Öğrenme Oyunu Oynamanın faydaları

Eğlenerek kelime ezberlenir

Hızlı ezber sağlar

Mobil cihazlarla da oynandığından her yerde oynanabilir

Kelime hazinesini genişletir.

İngilizce eğitimine eğlenceli bir destektir.

İngilizce düşünme alışkanlığı kazandırır.

Odaklanma seviyesi yüksek olduğundan kalıcı öğrenme sağlanır.

 

İngilizceyi öğrenme sürecinde sıkıldığınız zamanlarda İngilizce öğrenme oyunu olan kelime oyunlarını oynayabilir, sıkılmadan yeni kelimeler ezberleyebilirsiniz. İngilizce öğrenmek birçok insana sıkıcı gelmektedir. Oyunlarla sıkıcı ders saatleri bölünse de öğrenmeye devam edilir. Bu bakımdan eğitim de kesilmemiş olur. Üstelik bilgisayar başında, tablette veya akıllı cihazlarda artık çok rahat oyun oynanmaktadır. İnternette birçok ücretsiz İngilizce oyunlar vardır. Çocuklara yönelik olanlardan yetişkinler için olanlara kadar her seviyede oyun bulunur. Her yaş grubuna göre oynanan kelime oyunları aktif bir şekilde kelime ezberlenmesini sağlar. Dakikalar içinde indirilir ve eğlenceli bir şekilde kelime ezberlenir. Kelime ezberlemeyi sıkılmadan yapmak istiyorsanız siz de internette yüzlerce oyun içinde istediğinizi indirebilir ve gönlünüzce oynayabilirsiniz.

İngilizce öğrenme konusunda net sonuç almak için, İngilizce öğrenme oyununun yanı sıra konuşarak deneyimleyerek öğrenmek için, konusarakogren.com sistemine mutlaka göz atın.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı