İngilizce Öğrenmeye Hazır Olun! En İyi İngilizce Öğrenme Siteleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce, dünya üzerinde 53 ülkenin resmi dil olarak kullandığı uluslararası bir dildir. Okul öncesi başlayan İngilizce eğitimleri, tüm öğrenim boyunca devam etmekte ve çocuklar İngilizcenin en azından temel bilgilerini almaktadır. Okulda alınan İngilizce eğitimi maalesef henüz yeterli seviyede değildir.

Akıcı bir İngilizce için mutlaka destek alınmalı, alternatif eğitim programları araştırılmalıdır. İnternet her konuda olduğu gibi İngilizce eğitiminde de imdada yetişmekte, İngilizce öğrenme siteleri ile meraklılarına oldukça etkili bir destek sunmaktadır.

Bu siteler kişisel eğitim programlarının yanında online eğitim vererek, ana dili İngilizce olan eğitmenlerin desteği ile mükemmel bir fırsat sunmaktadır. Dil öğrenmek için yurt dışına gitme imkanı olmayanların, internet üzerinde uzmanından eğitim almaları oldukça caziptir. İşte İngilizce öğrenme siteleri ve en iyi öğrenme modeli için bir karşılaştırma!

3828912964

busuu.com

Başta İngilizce olmak üzere 12 dilde eğitim veren site, ücretsiz online deneme fırsatı sunarak sitenin ve eğitim yöntemlerinin tanınmasını sağlamaktadır. Okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerini kanıtlanmış öğrenme yöntemlerini kullanarak kazandıran site, ana dili İngilizce olan konuşmacıları ile eğitim vermektedir.

lingualeo.com.tr

Seviye testi yaparak kullanıcının seviyesine uygun aşamadan eğitime başlayan site, çevrimiçi İngilizce eğitim sitesidir. Eğlenceli ve etkili görsellerle süslü olan sitede eğlenerek İngilizce öğrenmek mümkündür.

bedavaingilizce.com

Adı gibi bedava olmamakla birlikte çok ekonomik fiyatlarla İngilizce eğitimi vermektedir. Ücretsiz deneme dersi ile siteyi ve eğitim sistemini yakından tanımak mümkündür.

tr.duolingo.com

Tamamen ücretsiz bir site olup, hiç İngilizce bilmeyen bir kişiden belli bir seviyeye gelmiş ve daha ileri götürmek isteyenlere kadar herkese hitap eden keyifli bir sitedir.

Konuşarak Öğren

konusarak-ogren-teacher-keih-httpwwwteacherkeihcom_7541885-2140_640x360

Ücretsiz deneme imkanı sunan sitede, ana dili İngilizce olan eğitmenlerden istenilen saatlerde online eğitim alınmaktadır. Özellikle konuşma becerisini geliştiren site, eğitim süresine göre ekonomik ders fiyatları ile dikkat çekmektedir. Verilen program dahilinde ev çalışması da istenmekte, sonrasında eğitmenlerle birlikte üzerinden geçilmektedir.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı