İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Sistem


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Yabancı dil eğitiminde her geçen gün farklı bir eğitim metodu ortaya çıkıyor. Kimisi soru cevap yöntemini, kimisi okuma yazma kimisi ise klasik kurslardaki gibi İngilizceyi gramer dersi olarak görüp sadece dilbilgisi kurallarını verme yöntemini kullanıyor. Genel olarak baktığınızda konuşma ağırlıklı bir yöntem göremiyoruz. Konuşarak öğreten İngilizce online eğitimler hariç tabii…

İngilizce temel dil becerileri

İngilizce temel dil becerileri nelerdir diyorsanız, konuşma, dinleme, okuma, yazma ve gramer bilgisidir. Gördüğünüz gibi konuşma ilk sırada yer alır. O halde İngilizce öğrenmek için konuşturan dil kursları tercih edilmeli, düşünerek değil anlık refleks halinde konuşacak hale gelmeyi sağlayan eğitimler alınmalıdır. Nasıl ki bir insan ana dilde konuşurken düşünmeden anlık konuşuyor, sözcükler ağzından refleks halinde çıkıyor ise, akıcı İngilizce için aynı şekilde konuşma becerisi kazanılmalıdır.

İngilizce konuşarak öğrenilir

İngilizce öğrenmenin konuşmakla mümkün olduğunu diğer yazılarımızda da defalarca vurguladık. Üstelik uzmanlar da İngilizce öğrenmenin konuşarak başarılacağını söylüyor. Sürekli gramer ve kelime öğrenmek fakat öğrenilenleri pratiğe dökmemek “İngilizce biliyorum fakat konuşamıyorum” demeye doğru gider.

 

İngilizce konuşmak için ne yapmalı?

İngilizce konuşmaya çekinmemek gerekir.

Yabancılarla konuşulabilir, pratik yapılabilir.

Hata yapmaktan korkulmamalıdır. Çünkü kimse mükemmel bir İngilizce beklemez.

Chat arkadaşı bulunabilir.

Bol-bol İngilizce kitaplar ve yayınlar okunabilir.

Alt yazılı film, dizi izleyerek duyulan cümleler tekrarlanabilir.

En önemlisi de profesyonel bir dil eğitimi için online İngilizce eğitimi alınabilir.

 

Her gün düzenli olarak İngilizce konuşmak, adım-adım kelime ve gramer öğrenmek, dinlemek, okumak ve yazmak online İngilizce ile çok rahattır. İngilizce öğrenmek için vakit ayıramadığından yakınanlar, sizleri dilediğiniz saatte en kaliteli dil eğitimini almak için online İngilizce kurslarına davet ediyoruz. Ücretsiz seviyenizi belirleyin, ücretsiz deneme kursuna girin ve öğretmeninizi seçerek dilediğiniz saatlerde İngilizce eğitimini ana dili İngilizce olan eğitmenlerden alın.

Konuşma becerisi kazandıran sistem

İngilizce biliyorum demek için konuşabilmek gerek demiştik. O zaman İngilizce konuşma becerisi kazandıran bir eğitim şekli tercih edilmeli, sabırla ve disiplinli bir şekilde çalışılmalıdır. Sizlere düzenli ve disiplinli dil eğitimini online İngilizce sunan http://www.konusarakogren.com bu konuda en başarılı platformdur…

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı