İngilizce Öğrenmek İçin Gidilebilecek Ülkeler


İngilizce Öğrenmek İçin Gidilebilecek Ülkeler
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek için yurt dışına gitmek isteyenler yabancı dilin yerinde öğrenilmesi gerektiğini savunanlardır. Oldukça masraflı olsa da İngilizce öğrenmek için bu yöntemi tercih edenler de bir hayli fazladır. Yurt dışına hem dil öğrenmek hem de tatil yapmak için gidenler belli bölgeleri tercih eder. Bunun yanında sadece eğitim amaçlı gidenler de bulunmaktadır. İmkânlar dahilinde İngilizce öğrenmek için gidilebilecek ülkeler araştırılır ve İngilizce öğrenememe sorununun yurt dışında çözülmesi hedeflenir.

İngilizce hangi ülkelerde öğrenilir?

İngiltere

Amerika

Kanada

Malta

Yeni Zelanda

Avusturalya

ve İrlanda, yurt dışında İngilizce öğrenmek isteyenlerin genelde tercih ettiği ülkelerdir. Fakat ülke seçiminde aksan konusu göz ardı edilmemelidir. Amerika mı İngiltere mi diye sorulduğunda İngiltere ilk tercih olmalıdır.

 

İngiltere

İngilizcenin anavatanı İngiltere’dir. İngilizceyi anavatanında öğrenmek isteyenlerin ilk tercihidir. İngiltere’de İngilizce eğitimi için en çok tercih edilen şehir ise Londra’dır. Londra birçok İngilizce kursu ile yabancıların aradığını bulduğu bir şehirdir. Cambridge ise yine çok sayıda dil okulu ve dil kursunun bulunduğu bir yerdir. İngiltere’de yabancı dil eğitimi almak isteyenlere danışmanlık yapan ve İngiltere’deki kurslara öğrenci gönderen birçok firma bulunmaktadır. Farklı paketlerde ve sürelerde İngilizce eğitimi alabilir, İngiliz kültürünü yakından tanıyabilirsiniz.

İngilizce Öğrenmek İçin Gidilebilecek Ülkeler

İrlanda

İngilizce öğrenmek için bir anavatan da İrlanda’dır. İrlanda’nın güzelliklerini yakından tanıyarak burada dil öğrenmek farklı bir deneyimdir. Oscar Wilde, Samuel Beckett  ve James Joyce gibi birçok ünlü İngiliz yazarının anavatanının İrlanda olduğu bilinmektedir. İngilizce eğitimi veren birçok kursa sahiptir.

 

Kanada

İngilizce ve Fransızca öğrenmek isteyenlerin tercih ettiği ülkelerdendir. Birçok dil kursuna sahiptir. Kanada’nın resmi dili hem İngilizce hem de Fransızcadır. Bozulmamış doğası ve huzurlu şehir ortamı ile oldukça caziptir. Ontario, Vancouver ve Montreal İngilizce öğrenmek için tercih edilen şehirleridir.

 

Malta

İngilizce ve Maltaca konuşulan Malta, hem tatil yapmak hem de İngilizce öğrenmek isteyenlerin gittiği bir ülkedir. Dil kurslarının yanında kalacak yer, eğlence ve aktiviteler bakımından da zengindir. Son yıllarda turizm gelirlerini İngilizce kurslarına endekslemiş bir ülkedir.

 

Gelelim dezavantajlara… İngilizce öğrenmek için bu ülkelere gitmek gerçekten faydalı mı? Ödenen astronomik rakamlara değiyor mu?

-İngilizce öğrenmek için gidilebilecek bir iki ülke, gerçekten etkili sonuç verir. Örneğin İngiltere. Ancak orada da yıllık en az 20 bin sterlin, yani 80 bin TL’ye yakın bir para harcamanız gerekebilir… ABD de benzeri bir şekildedir.

-İşinizi, okulunuzu sürdürürken, aynı zamanda anadili İngilizce olan eğitmenler ile konuşabileceğiniz, İngilizcenizi geliştirebileceğiniz bir sistem daha var!

Denemesi ise ücretsiz! Bana kalırsa, mutlaka bir göz atın. Zira bu yöntemle on binlerce kişi İngilizceyi konuşarak öğrendi.

www.konusarakogren.com

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı