İngilizce Öğrenmek İçin Tavsiyeler


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizceyi öğrenmek isteyenlere altın değerinde önerilerimiz var. Bir türlü İngilizce konuşmayı başaramadıysanız bu önerilerimize kulak verebilir ve sizler de İngilizce bilenler kervanına katılabilirsiniz. Şimdi bakalım bu altın tavsiyeler nelermiş…

İngilizce seviyesi olarak hangi aşamadasınız?

Önce internette birkaç sitede seviye tespit sınavına girin ve İngilizce seviyenizi bir öğrenin. Seviyeniz ne olursa olsun hiç İngilizce konuşamıyorsanız bize göre seviyenizi başlangıç seviyesi olarak düşünün. Çünkü İngilizce konuşmak başka bir şey, sınava hazırlanır gibi her şeyi bilmeye rağmen konuşamamak başka bir şey.

Hedefinize en uygun İngilizce eğitimini seçin

İngilizceyi öğrenmek istememizin çok nedeni var. Hedef belirlemek İngilizce öğrenmede bizi motive eden ve hedefe ulaştığımızda kazanacaklarımızı düşünerek teşvik eden bir durumdur. Okuma ve yazmada sorununuz yok fakat İngilizce konuşmada sorun varsa seçeceğiniz dil eğitimi konuşturmaya yönelik bir sistemle çalışmalıdır. Mesela online İngilizce gibi. Ders boyunca öğretmeninizle İngilizce konuşmak, hata yaptığınızda geri bildirim almak ve en doğru telaffuzlarla İngilizce konuşmayı öğrenmek için gerçekten de doğru bir seçim.

Zamanınızı paranızı ve ümidinizi kaybetmeden İngilizce öğrenin

Bunu nasıl yapacağınızı hemen söyleyelim… Adım adım uygulayarak, başarıya ulaşmamanız için hiçbir neden yok!

  • İngilizce eğitim kurumunu, kursunu veya yöntemini seçtikten sonra sıkı çalışmanız gerektiğini unutmayın. Bir haftada veya bir ayda İngilizce öğrenme hayallerini bir kenara bırakın. İngilizce konuşmayı öğrenmek için düzenli olarak çalışmalısınız.
  • Dinleme ve konuşma odaklı çalışın. Dinleyerek kulak becerinizi geliştirecek, konuşmaya çalışarak da konuşamama korkunuzu zamanla yeneceksiniz.
  • Yüksek sesle çalışın ki söylediklerinizi siz de tüm detayları ile duyun. Hatta konuşmalarınızı kaydederek tekrar dinleyin. Böylece nerede hata yaptığınızı daha net anlarsınız.
  • Gramere yoğunlaşmayın. Tıpkı bir çocuğun konuşma sürecinde olduğu gibi önce dinleyin sonra konuşun. Grameri zamanla uygulayarak öğreneceksiniz.
  • Hata yapmaktan korkmamak ve mahcup olurum düşüncesini bir kenara bırakıp konuşmak çok önemlidir. Bırakın hata yapın, zaten sonra doğrusunu öğreneceksiniz. Ama hata yapmaktan korkup konuşmazsanız konuşmayı hiç öğrenemeyeceksiniz.
  • Tüm bunları tek adreste yapacağınız online İngilizce ile birkaç ayda İngilizce konuşmaya başlayacak, hedeflerinize adım-adım yaklaşarak siz de İngilizce bilenler arasına karışacaksınız.

Merak ettiğiniz kelimelerin veya metinlerin anlamlarını öğrenmek için İngilizce – Türkçe çeviri sözlüğü sitemizi mutlaka ziyaret edin.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı