İngilizce Video İzleme İle İngilizce Geliştirmek


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek için yurt dışına gitmeye imkanı olmayan ya da kurslara zaman ayıramayanların ilk başvurduğu eğitim şeklinden biri de İngilizce videolardır. İnternette İngilizce video adı altında onlarca site bulmak mümkün. Hatta İngilizce videoların olduğu eğitim setleri de piyasada satılıyor. Peki, İngilizce video izleyerek İngilizce öğrenmek mümkün mü?

İngilizce video izleme ile İngilizce öğrenilir mi?

İngilizce bir iletişim aracıdır demiştik. Ders olarak görüldüğünde sadece dinleme ve yazmadan ibaret kalıyor. Oysa İngilizce öğrenmek için konuşmak şarttır. Film izler gibi anlamadan ve konuşmadan izlenen videolardan istenen verimi almak biraz zor gibi gözüküyor. İngilizce video eğitimlerinde belli bir plan çerçevesinde seviye kontrolü yapılmaksızın konular anlatılır. Genelde gramer ağırlıklıdır. Tıpkı öğrenim boyunca alınan İngilizce eğitimler gibi. Size “hadi şimdi de sen söyle tekrarla” demez. Kendiniz tekrarladığınızda ise “olmadı bir daha söyle, şöyle söyle” demez. Yani İngilizce videolarla konuşmayı öğrenmek ve telaffuz bilgisi almak çok zordur.

İngilizce için takip edebileceğiniz en iyi 5 vlogger (video blogger)

Artık video bloggerları internetin en etkili isimleri! Milyonlarca aboneleri var ve videoları ile ses getiriyorlar. Hazırlanan bir listeye göre, Youtube’da en çok sevilen 5 Youtuber şu şekilde; aratarak takip edebilirsiniz:

  • Danisnotonfire
  • Romanatwoodvlogs
  • AmazingPhil
  • DailyGrace
  • ShayCarl

İngilizce videoları ne kadar etkili?

Seviye-seviye bir İngilizce video dersleri izlense de akıcı bir İngilizce için maalesef yeterli olmamaktadır. İlk etapta ev veya iş yerinde keyifle izlenecek dersler gibi gözükse de bir müddet sonra kendi kendine konuşan bir İngilizce hocası olmaktan öteye gidemez. İngilizce videolarla daha önce öğrenilen ve belli bir seviyeye getirilen İngilizce bilgisi bir nebze geliştirilebilir. Fakat etkili ve verimli bir eğitim şekli değildir.

İngilizce videolar yerine online İngilizce eğitimi

İngilizce konuşarak öğrenilir diye ısrarla söylüyoruz. Çünkü İngilizceyi ders gibi görmemeli, hayatınızın içine dahil etmelisiniz. Sizlere telaffuz ve konuşma becerisi vermeyen bir dil eğitimi hiçbir zaman hedefinize ulaştırmayacaktır. Online İngilizce eğitiminde ise daha ilk derslerden itibaren İngilizce konuşmaya başlarsınız.

konusarakogren

Bu alanın öncü markası Konuşarak Öğren’de dersler seviyenizde başlar ve canlı sınıflarda Amerikalı öğretmenler eşliğinde verilir.

Online İngilizcenin İngilizce videolarına göre avantajları

  • Öğretmeniniz canlı olarak sizinle sürekli İngilizce konuşur.
  • Hatalı söylenene telaffuzlar anında düzeltilir.
  • Konular seviyenize uygun şekilde kelime ve gramer bilgisi paralel verilir.
  • Garantili bir dil eğitimi olup işinin ehlinden İngilizce konuşma öğrenilir.
  • Dersleri dört gözle bekler, keyifle konuşarak İngilizce öğrenirsiniz.

Nasıl olduğunu merak ediyor musunuz? Öyleyse ücretsiz deneyin!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı