İngilizceyi Kendim Öğrendim Diyenlerin Sırrı!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizceyi kendi kendine öğrenerek hayatını değiştiren birçok insan bulunuyor. En doğru kaynağı bularak herhangi bir kursa gitmeden evinde İngilizce öğrenen insanların sayısı oldukça fazladır. Bu nasıl olacak diyorsanız bugünkü yazımızda bu sorunun cevabını bulacaksınız. İngilizceyi kendim öğrendim diyenler eminim sizin çevrenizde de vardır… Şimdi onların metotlarına gelelim, sırrını çözelim!

“İngilizceyi kendim öğrendim”

Kendi kendine İngilizce nasıl öğrenilir?

Aslında öğrenmenin ilk adımı kişinin öğrenmeyi gerçekten istemesinden geçiyor. İngilizce öğrenmeye pek de gönüllü olmayan biri hangi kursa giderse gitsin sonuç alamayacağı apaçıktır. Dil öğrenmek emek ister, zaman ister ve çalışmak gerekir. Zamanınızın olmadığı bahanesi ise sadece bahaneden ibaret aslında. Çünkü İngilizce öğrenmek için günlük aktivitelerinize ara vermenize veya onları aksatmanıza gerek yok. Online İngilizce ile en kaliteli desteği alarak kendi kendinize İngilizce öğrenebilir, evinizden çıkmadan en doğru şekilde İngilizce öğrenerek hayatınızın akışını değiştirebilirsiniz.

İngilizce öğrenmek için en doğru zaman

İşten geldiniz ve zaten yorgunsunuz. İngilizce öğrenmeyi çok istiyor fakat bu yorgunlukta dil öğrenmeye ne zaman bulabiliyor ne de emek harcıyorsunuz. O halde İngilizce öğrenmek için en doğru zamanı siz belirleyin. Online İngilizce eğitiminin en büyük avantajlarından biri de bu zaten. Günün herhangi bir saatinde ana dili İngilizce olan bir öğretmenden en kaliteli dil eğitimini istediğiniz zaman diliminde ve mekanda alabilirsiniz. Öğretmenler Skype üzerinden evinize konuk olur ve canlı sınıflarda İngilizce eğitimi alırsınız. Üstelik klasik kurslardaki gibi birçok farklı seviyedeki insanın aynı sınıfta olma dezavantajından uzak bir şekilde. Seviyeniz belirlendikten sonra öğretmeninizi seçer ve istediğiniz zaman İngilizce eğitimi almaya başlarsınız. Günlük 10-20 veya 30 dakikalık kurslarla kısa sürede İngilizce konuşmaya başlamak istiyorsanız online İngilizce tam aradığınız eğitimdir.

konusarak-ogren-ile-ingilizce-ogrenmek

Kendi kendine İngilizce öğrenmek için ihtiyacınız olan şey

Şimdi bir sürü şey sıralamış olabilirsiniz. İyi bir eğitim seti, sözlük, iyi bir kurs veya öğretmen, CD ler, kalem kağıt vs. Bunların hepsini unutun. İhtiyacınız olan tek şey online İngilizce eğitimine kaydolmak. Sistemde sözlüğünüz, kağıdınız, kalemini, kitabınız, öğretmeniniz ve daha birçok şey var zaten. Bir müddet sonra rafa kaldıracağınız eğitim setleri ile istediğiniz yabancı dil seviyesine ulaşmanız çok zor. Online İngilizce, sistem olarak her bir öğrenciye özel eğitimi ile aradığınız her şeyi bulacağınız bir platformdur.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı