İngilizceyi Yeterince Bilmiyorum Diyorsanız…


Bedava İngilizce Öğrenmek Mümkün mü?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizceyi yeterince bilmemek aslında İngilizce konuşamamak demektir. Bu durumda klasik ders şeklinde değil konuşarak İngilizce öğreten bir dil eğitimi alınmalıdır.

İngilizceyi Yeterince Bilmiyorum Diyorsanız...

Okulda alınan İngilizce eğitimi yetersiz kalıyor

Türkiye’nin eğitim müfredatı maalesef oldukça fazla konunun kısa bir zaman aralığına sığdırıldığı ve sürekli yazdırılarak verilen bir eğitim tarzıdır. Müfredata uymak için konular hızlı-hızlı verilmekte, kalabalık sınıflarda İngilizce pratiği yapmak mümkün olmamaktadır. Yıllarca alınan dil eğitimi sonucu konuşma pratiği yapılmadığından okul bittiğinde öğrenci iki kelimeyi bir araya getirip İngilizce konuşamıyor ve bunun sıkıntısını ilave bir dil eğitimi almadıysa bir ömür çekiyor.

Konuşturmayan İngilizce kursları işe yaramıyor

Okul bittiğinde hala İngilizce konuşamayan kişi bu sefer kurslara gitmeye başlıyor. Fakat kurslardan da yeterince verim alınamıyor. Çünkü ya ders saatleri her zaman uygun olmuyor, ya eğitmen istenen düzeyde seçilmiyor ya da kişi bir müddet sonra sıkılarak dersleri bırakıyor.

Yurt dışına gitme imkânım yok

İngilizce öğrenmenin sadece yurt dışında alınan dil eğitimleri ile mümkün olduğunu ve bunun için de yeterli maddi imkânı bulunmadığını düşünenler ise İngilizce öğrenmeyi tamamen rafa kaldırıyor. Oysa yurt dışı dil eğitimi kalitesinde online İngilizce kurslarla İngilizce öğrenmek mümkün. Yani yurt dışına gitme imkânım yok diye İngilizce öğreneme gibi bir bahanemiz yok.

İngilizceyi nasıl öğreneceğim

İngilizce öğrenmenin birçok yolu olduğu söylense de her yöntem herkese uygun değildir. Çünkü herkesin öğrenme kabiliyeti ve şekli aynı değildir. Kimisi eğlenerek öğrenmeyi ister çünkü çabuk sıkılır. Kimisi işlerinin yoğun olduğunu söyler ve iş saatleri dışında etkili bir eğitim ister. Kimisinin görsel hafızası iyidir, göze ve kulağa hitap eden bir eğitim şekli ile öğrenir. Yani herkesin öğrenme tarzı bir değildir. Bu durumda kendinize en uygun dil eğitimini seçmeli, en kolay öğrenecek şekilde çalışmanızı sağlayan kursları tercih etmelisiniz.

İngilizceyi yeterince bilmiyorum diyenler; İngilizce konuşarak öğrenilir

Online İngilizce dil eğitimi her kesimden insana hitap eden eğitim tarzı ile herkesi kısa sürede İngilizce konuşturmaktadır. Ana dili İngilizce olan Amerikalı bir öğretmenden dil eğitimi almak, en doğru telaffuzları ile İngilizce kelime ve cümleleri öğrenmek ve konuşmak demektir.

 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı