Başarının Sırrı İş İngilizcesi Eğitimi


İş İngilizcesi Öğrenmek İçin Tavsiyeler
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İş ilanlarının olmazsa olmaz koşulu akıcı İngilizce demiştik. Gerçekten de iş hayatında bir yerlere gelmek ve çok para kazandıran pozisyonlarda çalışmak İngilizce bilmekten geçiyor. Hatta öyle ki İngilizce kullanılmayacak işlerde bile artık ilanlar İngilizce bilen personel aranıyor şeklinde veriliyor. Yani iş yaşamındaki başarının sırrı iş İngilizcesi bilmekte gizlidir. Bunun sırrı da, iş İngilizcesi eğitimi…

İş İngilizcesi sorgusu daha ilk görüşmede başlıyor

Eğer başvurduğunuz pozisyon iş İngilizcesi istiyor ve siz de özgeçmişinizde İngilizce bildiğinizi belirtiyorsanız, iş görüşmesinde bunu ispatlamalısınız. Türkçe başlayan bir iş görüşmesi bir müddet sonra İngilizce olarak devam edecek ve sizin gerçekten akıcı bir iş İngilizceniz olup olmadığı test edilecektir. İngilizce iş görüşmelerine ne kadar hazırlıklı gitseniz de eğer gerçekten iyi bir iş İngilizce bilginiz yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz. İş İngilizcesi eğitimi ise, hızlandırılmış bir İngilizce görgüsü olarak ifade edilebilir.

İş İngilizcesi nasıl öğrenilir?

Öncelikle hangi sektör için İngilizceye ihtiyacınız var bunu belirleyin. Bir sağlık sektörü ile bir ağır sanayi ya da devlet sektörü İngilizcesi alan bilgisi bakımından çok farklıdır. Günlük iş İngilizcesi konuşmaları aynı olsa da sıra müşterilerle görüşme ve yazışmaya geldiğinde sektörel iş İngilizcesi devreye girer. İyi bir İngilizce eğitimi ile ilk etapta genel iş konuşmaları ve yazışmalarına hakim olabilir, sonraki aşamada da alan bilgisi olarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

İş İngilizcesi eğitimi avantajları

Akıcı bir İngilizce isteyen iş yaşamı oldukça acımasızdır. İş aramak zaten çok stresli bir dönem iken tam aradığınız işi bulmuşken iş İngilizcesi bilmediğiniz için işi alamamak ayrı bir moral bozukluğudur. Öyleyse iyi bir kariyer yapmak istiyor ve iş hayatında istediğimiz yere gelmek istiyorsak iş İngilizcesi en gelini aşmalıyız. Bunun işin son günlerin en popüler ve en başarılı dil eğitimi olan online İngilizce eğitimini tercih edebilirsiniz.

İş İngilizcesi online eğitimle öğrenilir

Kitaplara boğularak, yazarak, çizerek öğrendiğiniz İngilizce iş yaşamı için hiçbir zaman yeterli olmayacaktır. Klasik İngilizce kurslarına giderek iş İngilizcesi öğrenenlerin sayısı yok denecek kadar azdır. Çünkü iş İngilizcesi İngilizceyi sonradan öğrenmiş bir eğitmenden alınmaz. Ana dili İngilizce olan bir öğretmen rehberliğinde alacağınız dil eğitimi sonrası bir Amerikalı veya bir İngiliz ile konuşurken söylenen her şeyi anlayacak ve siz de en iyi telaffuzunuzla İngilizce konuşacaksınız.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı