Konuşarak Öğren Öğrencileri Deneyimlerini Paylaşıyor: Barış Çalış


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Konuşarak Öğren öğrencilerinin deneyim ve yorumlarını paylaştığımız yazı dizisine devam ediyoruz. Sizinle son olarak Barış Çalış isimli öğrencimizin deneyimlerini ve Konuşarak Öğren hakkındaki düşüncelerini paylaşacağız. Öğrencimizin yorumlarını sizler için direkt olarak alıntıladık.

Zorlukları,
Yaklaşık 3 aydır bu sistemin içerisinde yer alıyorum. Sanırım ilk ay benim için çok zor bir süreçti, motivasyonumu kaybettiğim, olmayacağını düşündüğüm bir çok an oldu. Dersten önce sürekli notlar hazırlamam, ders sırasında notlarıma odaklanmam. Acaba ezber mi gidiyorum yoksa öğreniyor muyum noktasında beni zorladı. Ama ihtiyacım olan tek şey zamanmış… !

Farkındalığı,
Bu sistemin sanırım en güzel yanı öğretmen seçimi yapabilmek. Eminim bütün eğitmenler iyidir ama 🙂 her gün konuştuğunuz bir kişiyle kendi hayat bakış açısına uygun, sohbet edebilmek bu işi çok daha keyifli hale getirdiği de bir gerçek…

Gelişim,
Programın her gün oluşu da beni farkında olmadan ezberden uzaklaştırmaya, öğrenmeye, kendiliğinden gelişim gösteren bir noktaya taşıdı. Şimdi ise çok keyif almaya başladım. Toplam 1 yıl sürecek olan bu eğitim, eminim ki beni çok daha iyi bir noktaya getirecek.

Sonuç,
Önerir miyim ? Evet…

Ufak bir tavsiye !,
Karakterinize,hayat bakış açınıza uygun bir eğitmen bulduğunuzda dersleriniz, dostluk ve bol sohbeti beraberinde getiriyor…

Diğer öğrencilerimizin Konuşarak Öğren hakkında yorumlarını ve deneyimlerini öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayın. Konuşarak Öğren avantajlarıyla siz de İngilizce öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayarak ücretsiz başvuruda bulunun.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı