Hepsiburada.com çalışanlarının Konuşarak Öğren’le İngilizce düzeyleri nasıl değişti?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Dil, konuşulduğu kültürün en önemli yapı taşlarından biridir ve kültürünü tanımadığınız, anlamadığınız bir dili hiç bir zaman tamamıyla öğrenemezsiniz. Bunu öğrenmenin en hızlı yolu ise o kültürün yerel insanlarına direkt temas etmektir. Bunun için her yıl binlerce kişi yurt dışına giderek yüksek maliyetler ödüyor. Ancak yurt dışına gidemeyenler için oradaki insanlarla direkt iletişimi kuran teknolojiyi Konuşarak Öğren İTU bünyesinde geliştirdi. Son teknolojiyi kullanan ve inovatif eğitim sistemimizi Hepsiburada.com’un insan kaynakları müdürü Okan Yılmaz da kullandı. Yaptığımız röportajda küresel bir firma olarak bu konunun önemini ve Konuşarak Öğren’in derslerinden sonra çalışanlarının İngilizceyi nasıl akıcı kullandıklarını şöyle anlatıyor:

Okan Yılmaz“Hepsiburada.com olarak her geçen gün yeni iş modelleri ve büyük yatırımlarla birlikte giderek büyüyor, gelişiyoruz. Bu gelişimi sağlıyor olma nedenimiz ise her zaman küresel odaklı olup, dünyadaki sektörel gelişimleri takip edip, yerel hareket ediyor ve stratejilerimizi de bu doğrultuda geliştiriyor olmamız. Bu gelişimin devamlılığını sağlamak için de şirketteki herkesin araştırma yapabilecek, bunları değerlendirip uygulayabilecek ve anlatabilecek seviyede İngilizce’ye sahip olması için içeride birçok çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalardan bir tanesi, çoğunluk olarak teknoloji ekibimizin katılım sağladığı “Konuşarak Öğren” ile yaptığımız çalışma. Bu çalışma ile birlikte ekibimizden arkadaşlarımız, aramıza yeni katılan yabancı yöneticiler ve danışmanlarla daha kolay iletişim kurmaya ve kendilerini daha rahat ifade etmeye başladılar. Kısa sürede seviye atlayarak bildiklerini kolayca pratikte uygulayabildiler ve bu da İngilizce’nin hayatlarının bir parçası olmasını sağladı. Yoğun ve verimli bir program olduğunu, bu disipline sahip her kişiye İngilizceyi pratikte kullanma konusunda çok fazla katkı sağladığını düşünüyor, Konuşarak Öğren’i tavsiye ediyoruz.”

Okan Yılmaz
Hepsiburada.com İnsan Kaynakları Müdürü

Sizde geleneksel yöntemlerle bir yere kadar geliyor ama İngilizce seviyenizde ilerleme kaydedemiyorsanız Konuşarak Öğren’in en yeni teknolojilerin sunduğu olanakları kullanan 360 derece eğitim sistemini deneyin. Diğer öğrencilerimizin Konuşarak Öğren hakkında yorumlarını ve deneyimlerini öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayın.

Advance kurlardaki öğrencilerin de  tek tercihi konusarakogren.com avantajlarıyla İngilizce öğrenmek istiyorsanız, ana dili İngilizce eğitmeniniz ile program yapmak için hemen başvurun.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı