Online İngilizce Kursu İle Siz de İngilizce Öğrenebilirsiniz


İngilizce Pratik Yapma Yolları
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Günümüzde İngilizce eğitiminde, diğer her konuda olduğu gibi modern eğitim yöntemleri öne çıkıyor. Bu yöntemlerin başında da online İngilizce kursu gibi çevrimiçi modeller var. Peki online İngilizce kurslarının faydaları nelerdir, internet üzerinden nasıl İngilizce öğrenilir? Bu gibi sorulara yanıtlar verelim…

Online İngilizce kursu ile nasıl İngilizce öğrenilir?

Online İngilizce Kursu İle Siz de İngilizce Öğrenebilirsiniz

Bilgisayarımızın başında, akıllı telefonların başında günde saatler geçiriyoruz değil mi? Tüm dünyada böyle. Bundan dolayı eğitimler de artık dijital çağa entegre oldu. Ancak bunun bir yönü daha var, artık klasik İngilizce kursları, İngilizce eğitim veren kurumların sunduğu model yeterince başarılı olmuyor. Ezber metotlarla İngilizce öğrenmek imkansız bir hal almış durumda.

Klasik metotlar ile İngilizce öğrenmek: Kursa gidip İngilizce öğrenemeyen insanlar…

Eminiz çevrenizde İngilizce kurslarına giden insanlar olmuştur, belki de siz gittiniz. Her kur için binlerce TL ücretler, lisedeki eğitime benzer klasik yollar ile İngilizceyi öğretme çabaları tahmin ettiğiniz gibi iyi sonuçlar vermiyor. Kağıt üzerinde iyi İngilizce bilen birisi mi yoksa İngilizceyi güzel bir şekilde telafuz eden, İngilizce konuşma özgüvenine sahip birisi mi sizce İngilizceyi biliyordur? Yanıtı belli…

Online İngilizce kursu farkı nedir?

Sadece İngilizce için değil, genel olarak tüm alanlarda artık yeni ve daha etkili bir eğitim modeli öne çıkıyor: Deneyime dayalı eğitimler. Hem deneyime dayalı, hem de yaşam standartlarınızı bozmadan, online olarak alabileceğiniz eğitimler ise en revaçta olanları. Online İngilizce kursu sistemi artık binlerce kişinin faydalandığı, klasik kurslara nazaran son derece etkili sonuçlar sunuyor.

Evinizden her gün kalkıp kursa gitmek, ya da sosyal hayatınızı kursa adapte etmek yerine online İngilizce kursu ile oturduğunuz yerden eğitim alma şansınız var. Üstelik sürekli, belli bir disiplin ile ve aldığınız ilerlemeyi ölçerek, somut gelişimi görerek… Peki bu nasıl oluyor? Online İngilizce kursu ile ilgili merak edilen konuları aydınlatmaya devam edelim!

Bu model İngilizce öğretiyor: Deneyime dayalı eğitim

Online İngilizce Kursu İle Siz de İngilizce Öğrenebilirsiniz

Online İngilizce kursu konusu, deneyime dayalı bir model olduğu için birçok kişi tarafından tercih edildi ve etkili bir yöntem olduğu artık kabul görüyor. İngilizce eğitim uzmanları, İngilizceyi kullanarak öğrenme konusuna dikkat çekiyor. Londra’ya gidip bir yıl yaşamanın maliyeti 80-90 bin TL civarında… Peki bir İngilizceyi nasıl deneyimleyeceğiz? Yanıtı online İngilizce kurslarında!

Konuşarak Öğren, binlerce kişiye İngilizceyi öğretti!

Türkiye’de online İngilizce eğitimi alanında bir numaralı model olan Konuşarak Öğren, on binlerce kişinin İngilizce öğrendiği, İngilizceyi konuşarak, deneyimleyerek öğrenmenin ne kadar doğru bir sonuç olduğunun kanıtı bir platform. Peki Konuşarak Öğren neler sunuyor?

-Her gün, kısa zaman aralıklarında ABD’li eğitmenler ile konuşma olanağı

-Anadili İngilizce olan eğitmenlerden ötürü, İngilizce anlama kabiliyetinde artış

-İngilizce konuşabilme özgüvenine sahip olma

-Görüşmeleri kendi programınıza göre ayarlama olanağı

-Eksik noktalarınızın, ABD’li eğitmenler tarafından değerlendirilip size sunulması.

Saya saya bitmeyen iyi yönleri ile, online İngilizce kursu konusunda hem hesaplı, uygun İngilizce eğitimi, hem de ABD’li eğitmenler ile online görüşme olanağı gibi artılarıyla Konuşarak Öğren, mutlaka bilgi sahibi olmanız gereken bir adres… Üstelik denemesi ücretsiz!

Nasıl mı? Tıklayın: www.konusarakogren.com

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı