Online İngilizce Test İle Seviyenizi Ölçün!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Online İngilizce testi seviye tespit sınavı ile başlar. Online olarak çözülen diğer testler ise dersler başladıktan sonra konu tekrarı için çözülen testlerdir.

Uzaktan İngilizce eğitimi almak isteyen her bir birey öncelikle seviye testine alınmaktadır. Çünkü eğitim kişinin İngilizce seviyesinde başlar. Böylece seviyenin altında sıkılacak veya seviyenin üstünde zorlanacak olan birey kendi seviyesinde eğitimine kaldığı yerden devam etme şansı yakalayacaktır.

Online seviye tespiti ücretsizdir

Seçtiğiniz online İngilizce eğitiminde seviye tespit sınavı ücretsizdir. Eğitime başlamadan önce mutlaka kişinin dil seviyesi belirlenir. Çevrim içi seviye tespit sınavında süre kısıtlaması yoktur. Test sonunda herkes puanını ve seviyesinin ne olduğunu görür. Kaliteli ve etkili bir uzaktan İngilizce için seviye tespit sınavı mutlaka yapılmalıdır.

Online konu testleri

Online İngilizce eğitimine başlayarak en doğru seçimi yaptınız. Şimdi son derece keyifli okuma parçalarını öğretmeniniz eşliğinde okuyacak, öğretmeninizle konu ile ilgili sohbet ederek pratik yapacaksınız. Her ünite sonunda konu ile ilgili testleri çözecek ve ne kadar iyi öğrendiğinizi göreceksiniz. Her bir sınav sonucunuz kayıt altına alındığında her sınav sonunda skorunuzu görebilir, takıldığınız konuları tekrarlayabilirsiniz.

Online testleri her yerde ve her cihazda çözebilirsiniz

Online eğitim veren web sitelerinden mobil uyumlu olanı seçtiğinizde erişimin sağlandığı her yerde tabletten veya cep telefonundan siteye girmeniz ve istediğiniz zaman online İngilizce testi çözmeniz mümkündür. Profesyoneller tarafından hazırlanan online testler seviyeniz hakkında size son derece doğru bir sonuç verecek ve test sonucunu detaylı göreceksiniz.

İngilizce seviyenizi test edin

Seviyenizin ne olduğunu bilseniz bile her zaman bu testleri çözmek size çok şey katacaktır. Güçlü ve zayıf yönlerinizi görebilir, yeni kelimeler öğrenebilirsiniz. Kelime ve gramer testinden dinleme ve okuma testlerine kadar birçok online test bulmak mümkündür. Yani sadece kağıt üzerindeki İngilizce bilginizi değil, dinleme ve okuma seviyenizi de ölçebilirsiniz. Genelde 25-30 sorundan oluşan seviye tespit sorularını 10-15 dakikada çözebilirsiniz.

Konuşarak Öğren Blog’da, sizlerin bazı konularda kendinizi test edebilmeniz adına testler hazırladık. Bu testlerden bazılarını çözmek için tıklamanız yeterlidir:

İngilizcede en çok karıştırılan sözcükleri ne kadar biliyorsunuz?

İngilizce geliştirmek için dizi önerisi isteyenlere: Hangi yabancı diziyi izlemelisin?

İngilizceye yeni başlayanlar için doğru-yanlış testi

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı