Uzaktan İngilizce Eğitimi İle İngilizce Öğrenmek


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Canlı destek olan uzaktan İngilizce eğitimi, online İngilizce olup 7/24 verilen bir hizmettir. İngilizceyi öğrenmenin ve geliştirmenin en etkili yolu olup, her geçen gün bu yöntemle İngilizce öğrenenlerin sayısı artmaktadır.

Konuşarak İngilizce öğrenme metodu

Uzaktan eğitimin en belirgin özelliği ve eğitimin odak noktası daha ilk dersten itibaren İngilizce konuşturmasıdır. İngilizce uzakta eğitimde konuşarak öğrenilmektedir. Ana dili İngilizce olan Amerikalı öğretmenlerden ders alınmakta ve günlük 10-20 veya 30’ar dakikalık canlı derslerle profesyonel bir İngilizce eğitimi alınmaktadır.

konusarakogren

Adım adım İngilizce

Online İngilizce eğitimi her kursiyerin seviyesine uygun bir ders planı ile verilir. Emin adımlarla ve öğrenilerek ilerleme kaydedilirken her öğrenilen gramer ve kelime cümlelere dökülerek konuşulur. Klasik kurs veya okulda alınan İngilizce eğitimlerinin aksine, yazmanın değil, dinlemenin ve konuşmanın yoğun olduğu bir eğitim şeklidir. İngilizce öğrenmek için de gerekli olan budur. Çünkü “İngilizce biliyorum” demek “akıcı bir şekilde İngilizce konuşuyorum” demektir. Konuşturmayan bir İngilizce eğitiminin yazmakta öte gitmediği bir gerçektir.

 

Seçkin İngilizce eğitmenleri

Yabancı dili ana dili o dil olan birinden öğrenmek en kaliteli dil eğitimidir. Telaffuzu birinci ağızdan duymak ve en doğru telaffuzla yabancı dil öğrenmek demektir. Online İngilizce eğitiminde her biri profesyonel eğitimciler olan öğretmenlerden dilediğinizi seçebilir, İngilizceyi işinin ehlinden en güvenilir şekilde öğrenebilirsiniz.

7/24 İngilizce eğitimi

Uzaktan İngilizce eğitiminde zaman sınırlaması yoktur. Günün her saatinde İngilizce eğitimi alınmakta, erişimin sağlandığı her yerde canlı sınıflarda derse girilmektedir. Bu özelliği ile İngilizceye zaman ayıramayanlar için idealdir. İşten ve günlük aktivitelerden kalan zamanlarda Skype’tan çok rahat İngilizce eğitimi alınabilir. Konuşma becerisini geliştirmeye ve dinleme becerisi kazandırmaya yönelik ders planları ile adım-adım İngilizce bilgisi geliştirilir ve A1 seviyesinden C1 seviyesine kadar her seviyede en etkili eğitim alınır.

 

Kişiye özel eğitim

Uzaktan İngilizce eğitimi tamamen kişiye özeldir. Yani her bir birey rahat ev ortamında ana dili İngilizce olan Amerikalı bir öğretmenden özel İngilizce dersi alır. Her bir ders kayıt altına alındığından kişi istediği zaman eski ders kayıtlarını dinleyerek tekrar yapabilir. Çözdüğü testlerden aldığı puanlar da kaydedildiğinden başarı grafiği gözler önüne serilir.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı