Wavin Türkiye çalışanlarına yeni nesil İngilizce eğitimi için Konuşarak Öğren’i sundu


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce Konuşarak Öğrenilir felsefesiyle yola çıkılan ve geliştirdiği 360 derece İngilizce eğitim sistemini 8 yıldır uygulayan Konuşarak Öğren’in bu başarısını Türkiye’nin en önde gelen şirketleri deneyimlemeye devam ediyor. Wavin TR Organizasyonel Gelişim Şefi  Betül Pedük Bolsoy, bu yeni nesil dil öğrenme deneyimlerini şöyle aktarıyor:

betul-jpg2-1“Konuşarak Öğren ile tanışmamız bir çalışanımızın tavsiyesi ile olmuştur. Firma ile irtibata geçip, programın demosunu edinerek sistemi detaylı bir şekilde inceleme fırsatımız oldu. Özellikle iş sonrası İngilizce dil kursuna gitmek isteyen ancak zaman sıkıntısından dolayı bunu gerçekleştiremeyen çalışanlarımıza, bizim için yeni olan online sistemi denemeye karar verdik.

İngilizce Konuşarak Öğrenilir felsefesiyle yola çıkılan eğitim sistemine,  8 kişilik katılımcı grubu ile günde 20 dakikalık paket program ile başladık. Çalışanlarımızdan aldığımız geri bildirimler çok olumlu oldu. Elbette ki İngilizce öğrenmede okuma, yazma ve konuşma ayrılmaz bir bütündür. Fakat kendini en iyi şekilde ifade edebiliyor olmakta çok büyük bir artıdır. Katılımcılarımız her gün İngilizceyi konusunda uzman yabancı eğitmenlerle birebir ve düzenli olarak konuşma fırsatı yakaladıkları için bu yönlerini de kısa sürede geliştirdiler. Bu da kişilere özgüvenli İngilizce konuşabilme yetisini aşıladı.

Ayrıca süreç içinde en büyük desteği Konuşarak Öğren ekibinden aldık. E-postalarımıza anında dönüş sağladılar, sorunlarımızın çoğunu kısa zaman içerisinde çözdüler. Her zaman çözümün bir parçası oldular. Çok ılımlı, motivasyonu yüksek, hedefe odaklı kişilerle çalışmak bizleri de süreçte pozitif etkiledi.

Konuşarak Öğren Ekibine bu vesile ile teşekkür ederiz. Bu eğitim sistemini tüm firmalara ve bireylere tavsiye ederim.”

Betül Pedük Bolsoy

Organizasyonel Gelişim Şefi Wavin TR

Diğer öğrencilerimizin Konuşarak Öğren deneyimlerini ve yorumlarını öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayın.

Zaman, enerji ve paranızı boşa harcamayın! Benzersiz bir öğrenme deneyimi Konuşarak Öğren’de; Ana dili İngilizce hocalar, birebir online dersler, size özel hazırlanmış program! Ve de sistemde kayıtlı derslerinizi istediğiniz zaman tekrar edebilirsiniz. Sistemdeki reading materyalleri, testleri, iş İngilizcesi dersi alan sektör profesyonelleriyle online workshoplar ve daha fazlası konusarakogren.com’ da. avantajlı fiyatlarla eğitmeniniz ile program yapmak için hemen başvurun.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı