Yaz Tatilinde İngilizce Öğrenmek


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce bilmemenin eksikliği sanki yaz aylarında çok daha yoğun hissediliyor. Turist cenneti ülkemize gelen binlerce turistle iki çift laf edememek insanların zoruna gidiyor olsa gerek. Yaz aylarının kapıya dayandığı bu günlerde aslında geç kalmış sayılmazsınız. Hemen bir online İngilizce kursuna kayıt olarak daha ilk derslerden itibaren İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz. Kulağa hoş geliyor değil mi?

Yaz tatili İngilizce öğrenmek için yeterli mi?

Doğru eğitim şeklini seçerseniz birkaç ay gibi bir süre İngilizce konuşmaya başlamak için yeterlidir. Sizleri daha ilk günlerden itibaren İngilizce konuşturacak olan eğitim şekli ise çevrim içi İngilizcedir. Ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenler günde sadece 10-20 veya 30’ar dakikalık derslerle İngilizce öğretmekte, sürekli konuşturarak İngilizce konuşma becerisi kazandırmaktadır. Konuşmadan İngilizce öğrenemezsiniz. O halde kısacık yaz döneminde en doğru kararı verip online İngilizce kurslarına katılarak İngilizce öğrenin.

Yaz tatilinde İngilizce öğrenmek isteyenler

Aklınıza hemen turistlerle pratik yaparak İngilizce öğrenmek ya da geliştirmek gelebilir. İngilizce öğrenmek için en iyi yöntem olmasa da faydalıdır. Fakat profesyonel bir eğitim alarak turistlerle pratik yaparsanız aradaki farkı kısa sürede göreceksiniz. En doğru kelime telaffuzunu online İngilizce eğitiminde alacaksınız. Doğru söyleyemediğinizde öğretmeniniz tarafından uyarılacak, aynı seviyedeki diğer kursiyerlerle sürekli İngilizce pratiği yapacaksınız. Eğitim için en müsait olduğunuz zamanı belirleyin ve kalan zamanlarınızda turistlerle sohbet edin.

İngilizce yaz okulları

Yaz tatilinde İngilizce kursuna gitmeyi düşünüyorsanız, sizleri bu kadar kısa sürede İngilizce seviyesi olarak bir yerlere getirecek bir kursu seçmelisiniz. Piyasada hızlandırılmış kurslar adı altında birçok kurs bulunmaktadır. Kısa sürede birçok konu verilmek istendiğinden sürekli gramer öğretme ve kelime ezberletme yoluna gidilir ve konuşma pratiği üzerinde durulmaz. Oysa İngilizce konuşarak öğrenilir. İngilizce bir ders değil, bir iletişim dilidir. İletişim de ancak konuşarak gerçekleşir. Konuşmayı öğretmeyen bir İngilizce kursu ise sadece yazmaktan ve ezberden öteye gidemeyecektir. Online İngilizce eğitiminde ise ilk derslerden itibaren İngilizce konuşmaya başlayarak aradaki farkı çok net görebilir, konuştukça kendinize olan güveninizi daha da arttırarak her fırsatta İngilizce konuşma pratiği yapabilirsiniz.

 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı