YDS’ye Hazırlık Kursları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Yabancı dil öğrenimi ve sağlamlaştırması oldukça büyük bir çalışma isteyen uğraştır. Kolay ve kendi başınıza öğrendiğinizi zannetseniz de genelde bu mümkün değildir. Ana dilimizi bile tüm ayrıntılarıyla kusursuz kullanamazken yabancı dilin böylesine iyi ve olması gerektiği gibi öğrenilmesi ve bunun yardımsız yapılması olacak iş değil desek yeri var. YDS’ye hazırlık esnasında elbette ki sistemli bir çalışma döngüsünün içinde hareket ediliyor fakat bu yeter mi? Yetmez tabi ki.

Peki, neden bir kurs lazım?

Şöyle anlatmak gerekirse sağlam bir gramer bilgisi ve oldukça fazla sayıda kelimenin bulunduğu bir kelime yığının altından kalkabilmek ve sınavı istediğimiz gibi değerlendirebilmek için çok çalışmak kadar etkin ve verimli çalışmakta oldukça büyük önem taşımakta.

Kurslarda son derece dikkatli ve işi bilen öğreticilerle çalışmak hem öğrenmeyi kolaylaştıracak hem de başarı oranınızı artıracaktır. Çalışma tekniği ve öğrenme koşulları en iyi şekilde ayarlanır. Oldukça sistematik ve öğrenmeye en ideal şekilde uyarlanan çalışma kurguları sayesinde adaylar adeta bilgi kuşatılır.

Aynı zamanda şöyle ki insan tek başına çalışırken hatalarını, eksiklerini ve yanlışlarını çok fazla fark edememekle beraber bu yanlışları düzeltip eksikleri tamamlayamamaktadır. Halbuki gidilen kurs sayesinde bireyin eksikleri fark edilir ve düzenli yapılan deneme sınavları ile yapılan yanlışlar ortaya koyulup en hızlı ve etkili şekilde adayın doğrusu öğrenmesi ve bunu kavraması için adımlar atılır.

Oluşturulan çalışma saatleri ortalama olarak adaylara, dil öğrenmek için gün içerisinde ayırabilecek zamanların en uygunu düşünülerek ayarlanır.

Dil kurslarına gidenler sınavda daha başarılı IDELT-Core-Program

Dil kurslarında öğrenim grupları az kişilerden oluşur ve kişinin dikkatinin dağılmasını engellerken, adayların birbiriyle pratik yapmasını kolaylaştırır. Dil kurslarında adayların öğrenme yetilerinin ve dil kabiliyetlerinin yanı sıra öğretinin etkisi de yok sayılamaz derecede büyüktür. Öğreten ve öğrenen arasında kurulan iyi ve sistemli bir çalışma yöntemi aynı zamanda gramer için uygun kaynaklar ve kelime bilgisi için kaynak çeşitliliği de oldukça büyük önem taşımaktadır.

Online YDS kursları

Bilgisayarınızın başından YDS online hazırlık kursu arıyorsanız, KonusarakOgren anasayfasını mutlaka ziyaret edin. Başarıya giden yolda, belki de doğru yerdesiniz!

YDS Blog Post CTA

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı