Büyük şehirlerde yaşamasanız da kaliteli İngilizce eğitimine ulaşabilirsiniz


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Konuşarak Öğren İngilizce eğitimine yeni bir boyut getirdi. Türkiye’de ilk defa online ve birebir İngilizce dersi veren kurumumuz ana dili İngilizce olan ‘native speaker’  eğitmenlerle çalışıyor. Bu eğitimcilerle Türkiye’deki öğrencileri bir araya getiren eğitim teknolojisi ise İTÜ bünyesinde geliştirildi. Şimdi en son yeniliklerle donatılan eğitim sistemimize ulaşmanız sadece bir tık uzaklığında. İngilizce  eğitimi almak için yurt dışına gitmenize ya da İstanbul’a gelmenize gerek yok. Ana dili İngilizce hocalarla birebir konuşarak ve seviyenize göre size özel hazırlanmış programda işleyeceğiniz derslere Türkiye’nin her yerinde internet olan her yerden, evinizden ya da iş yerinizden ulaşabilirsiniz. Bize Muğla’dan başvuran Skretting Yem İnsan Kaynakları Müdürü Naci Yıldız, eğitimler sonucu şirket çalışanlarındaki değişimi şöyle dile getiriyor:

naci“2.000 yılından beri Global lider bir  şirket olup 3.400 çalışanımızla 40’dan fazla  ülke ile iş ilişkilerimiz vardır. Bu nedenle çalışanlarımızın  İngilizce konuşabilmeleri bizim için önemlilik arz etmektedir. 2015 yılından beri de Konuşarak Öğren ile  çalışanlarımıza hafta içi 5 gün 30’ar dakikadan yabancı eğitmenlerle  istedikleri saatlerde skype üzerinden eğitimler alarak ,Bu amacımızı da Konuşarak Öğren sayesinde çok iyi bir seviyeye taşıdık, taşımaya da her geçen gün devam ediyoruz. Hem iş yoğunluğu hem de Muğla’da olmamızdan ötürü program inanılmaz derece kolaylık ve  katma değer sağladı. Konuşarak Öğren Kurumsal ekibe her daim desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederiz.”

Naci YILDIZ Skretting Yem İnsan Kaynakları Müdürü

konuşarak Öğren’de geleneksel kurslara göre zaman, enerji ve maddi açılardan çok daha avantajlı ve size özel bir öğrenme deneyimi; Ana dili İngilizce hocalar, birebir online dersler, size özel hazırlanmış program. Üstelik sistemde kayıtlı derslerinizi istediğiniz zaman tekrar tekrar dinleyebilirsiniz. Diğer öğrencilerimizin Konuşarak Öğren deneyimlerini ve yorumlarını öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayın.

Binlerce profesyonel gibi siz de konusarakogren.com avantajlarıyla İngilizce öğrenmeyi hak ediyorsunuz, şimdi ilk dersinize başlamak için tıklayın.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı