İngilizce Kelime Ezberleme Programı Full İndirin!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce kelime ezberleme konusu, İngilizce öğrenmeye niyet etmiş kişilerin en çok üzerinde durduğu konulardan. Peki İngilizce nasıl öğrenilir, İngilizce öğrenirken nasıl kelime bilgisi geliştirilir, bu konuda bilginiz var mı? İngilizce kelime bilgisinde, gerçekten işinize yarayacak bir İngilizce programı mı arıyorsunuz? İngilizce kelime ezberleme programı full arıyorsanız, sizlere harika bir İngilizce kelime öğrenme programından bahsedeceğiz…

Wordly: Yeni kelime öğrenmenin eğlenceli yolu!

wordly-ozellikleri

İngilizce eğitmenlerinin, uzun bir süre araştırma yapıp, İngilizce Kelime Ezberleme Programı Full gibi yöntemler ile kelime ezberlemeye çalışanlar için geliştirdikleri bir mobil uygulama olan Wordly, başarısı kullanıcıları tarafından taktir edilen bir uygulama.

Wordly kullanıcıları her gün yeni kelimeler ezberliyor

İngilizce Kelime Ezberleme Programı Full olarak Google Play Store ve App Store’dan anında indirebileceğiniz, ücretsiz bir kelime uygulamasıdır. İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler, profesyoneller, İngilizce seviyesi iyi ancak yeni kelimeler ile tanışmak isteyenler, bu program ile başarıyı çoktan yakaladı!

Wordly nasıl kelime ezberletiyor?

Aslında soru böyle olmamalı… Çünkü Wordly, kelime ezberletmiyor, öğretiyor! Kelime kartları, kelime ezber programları işe yaramadığı için, gerçekten öğreten metotlar artık başarılı oluyor. Ezberleme yollar deneyenlerin İngilizceyi gerçekten öğrendiğine hiç tanık oldunuz mu? Zor… Ancak Wordly, her gün yeni kelimeleri öğreterek, başarıya giden yolda büyük yardımcılarınızdan oluyor.

Wordly’nin harika özellikleri

Mobil uygulamalar arasında, adeta bir İngilizce Kelime Ezberleme Programı Full denebilecek nitelikte olan Wordly, mobil bildirimler göndererek her gün bir kelime ile tanışmanızı sağlıyor. İster İngilizceye yeni başlamış olun, isterseniz orta düzey, isterseniz profesyonel… Sonuçta dil canlı bir varlık ve kendinizi geliştirmezseniz, unutabilirsiniz. Wordly, bunu engelliyor! O kelimeyi günün farklı anlarında size hatırlatıyor ve bu sayede öğrenim kolay, eğlenceli bir hale geliyor.

Wordly nasıl indirilir?

Tek yapmanız gereken, Wordly uygulamasının sitesine tıklamak, ya da Google Play Store ya da App Store’da “wordly” diye aratmak. Ücretsiz uygulamayı, telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Herkes memnun! 🙂

Uygulamanın yorumlarına bakarsanız, her gün yeni kelime öğrenen birçok mutlu kullanıcıyı görebilirsiniz… Artık iyi bir kelime bilgisine sahip olmak istiyorsanız, mutlaka Wordly indirin ve bir adım öne geçin… 😉

Daha detaylı bilgi almak için İngilizce Öğrenme Programı yazımıza da göz atın

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı