Konuşarak Öğren’i tercih edenler anlatıyor: İngilizce seviyem ciddi oranda ilerledi


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Konuşarak Öğren, Türkiye’de her yaşta, her sektörde ve her konumda birçok kişinin en büyük isteklerinden olan ‘İngilizce’yi, yenilikçi bir modelle on binlerce kişiye öğretti, ve hala öğretmekte. Peki Konuşarak Öğren’i tercih edenler, aldıkları İngilizce konuşma pratikleri ile nasıl yol kat ettiler, faydasını ne kadar gördüler? Konuşarak Öğren yorumları ile fikir almak isteyenler için, İstanbullu bir genç yöneticinin eğitim öyküsünü yazdık.

Öğrenci Yorumları kategorimizde, artık Konuşarak Öğren’i tercih etmiş ve İngilizce seviyelerini ilerletme yolunda önemli bir karar vermiş öğrencilerin yorumlarını takip edebilirsiniz. Bu blog içeriğimizde, Hakan İpekçiler’in Konuşarak Öğren ile elde ettiği İngilizce deneyimini, kendisine olan faydalarını ifade edeceğiz, dilerseniz röportajın videosunu da, içeriğin en sonunda izleyebilirsiniz…

İngilizce seviyesinin yükselmesine engel olan en önemli iki faktör

İpekçiler, İstanbul Üniversitesi’ndeki eğitiminin ardından Bilgi Üniversitesi’nde MBA tamamlamış, başarılı bir yönetici. İngilizce düzeyini ise, Konuşarak Öğren’i tercih etmeden önce, ‘orta ve alt’ olarak ifade ediyor. Aslında İngilizce öğrenememenin, ya da İngilizce seviyesinin yukarılara çıkamamasının nedenini iki başlıkta çok iyi özetliyor; gündelik yaşamda kullanmama, ve zaman kısıtı

Konuşarak Öğren’in farkı nedir?

Hakan İpekçiler, yoğun bir iş yaşamına sahip. İş dışında sosyal yaşamı, ailesi ile geçirdiği zaman da eklenince, İngilizce pratiği için ya da farklı konular için zaman ayırması da oldukça zor. Peki, zamanı olmayan birisi nasıl İngilizcesini geliştirebilir? Yanıtı, ‘programını kendine göre ayarlayabildiği bir modelde, yani, KonuşarakÖğren!

‘Eğitim zamanlarımı kendi programıma göre ayarlıyorum’

İpekçiler, zaman kısıtından kurtulmanın en iyi yolunun, Konuşarak Öğren’de aldığı konuşma eğitimlerinin programını kendisine göre ayarlama avantajı olduğunu söylüyor. Yoğun bir dönemi varsa, o dönemdeki tüm dersleri iptal edebiliyor. Geniş zamanı varsa, dersleri arttırabiliyor.

İngilizceyi geliştiren en önemli faktör: ‘Konuşmak ve kendini, ifade etmeye zorlamak’

Gündelik yaşamda, birçoğumuz gibi iç piyasaya çalışan, ya da sektör ne olursa olsun İngilizce kullanmaya çok fazla ihtiyaç olmayan alanlarda boy gösteren birisi olan Hakan İpekçiler, ‘Konuşarak Öğren’in getirmiş olduğu İngilizce eğitim modeli’ ile, anadili İngilizce olan eğitmenlerle konuşurken kendisini zorladığını, bunun da İngilizce gelişimine fayda sağladığını söylüyor.

Eğitim sona erdiğinde neler kazandı?

İpekçiler, röportajın sonlarında aslında Konuşarak Öğren eğitiminin genel anlamda sunduğu o avantajı ifade ediyor, eğitimi henüz bitmemesine rağmen kazandığı en önemli iki artıyı şu şekilde özetliyor: İngilizce gelişimi, ve özgüven.

Bir turistle, iş görüşmesine gözlerini üzerinize dikmiş bir İK yöneticisi ile İngilizce konuşurken gelen özgüven kaybı, stresin nedeni aslında yazı diline, kelimelere ya da dil bilgisine, gramere ne kadar hakim olursak olalım, konuşmada deneyim eksikliğinin negatif etkisidir. Konuşarak Öğren, İngilizce konuşmanızı sağlarken aslında size İngilizce özgüvenini de sunuyor…

Hakan İpekçiler’in röportajının tamamını aşağıda bulabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı