Riot Games çalışanlarına İngilizce Eğitimi İçin Konuşarak Öğren’in inovatif modelini Seçti!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Konuşarak Öğren eğitim teknolojilerinde çığır açan yeni nesil 360 derece İngilizce Eğitim Modeli’ni  geliştirdi.  Bu modelde eğitim ana dili İngilizce hocalar, birebir online dersler, size özel hazırlanmış program üzerine temellenir.  Ve de sistemde kayıtlı derslerinizi istediğiniz zaman tekrar etme imkanınız vardır. Sistemdeki audiobook uygulaması, writing center, reading materyalleri, testler, iş İngilizcesi dersi alan sektör profesyonelleriyle çevirim içi workshoplar ve daha fazlasını konusarakogren.com’ da görebilirsiniz. Riot Games Talent İK yöneticisi Ayşe Bulunmaz, eğitim deneyimlerini şöyle anlatıyor:

ayse_bulunmaz“Global bir şirket olduğumuz için çalışanlarımızın İngilizce konusunda çok iyi olmasını istiyoruz. Bu amaçla yaptığımız araştırmalarda Konuşarak Öğren ile tanıştık. 2013 yılında başlayan iş ortaklığımız halen daha aynı hevesle devam ediyor. Şimdiye kadar farklı İngilizce seviyelerinde 80’e yakın çalışanımız günde en fazla 30 dakika ayırarak derslere katıldı ve hepsi de Upper Intermediate ve üzeri seviyeye ulaştı. Eğitmen kalitesi ve her zaman ihtiyacımıza yönelik düzenlemeleri ile karşılıklı başarıya ulaştık, ulaşmaya da devam ediyoruz. İş yoğunluğundan kurslara vakit ayırmak zorlaşırken bu program inanılmaz kolaylık sağlıyor. Herkese tavsiye ederim.

Ayşe Bulunmaz
Riot Games Talent

Diğer öğrencilerimizin Konuşarak Öğren deneyimlerini ve yorumlarını öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayın.

Benzersiz bir öğrenme deneyimi Konuşarak Öğren’de! Avantajlı fiyatlarla eğitmeniniz ile program yapmak için hemen başvurun.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı