Tekrarlı İngilizce Eğitimi İle İngilizce Öğrenmek


İngilizce Eğitici Oyunlar İle İngilizce Öğrenmek
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Yabancı dil eğitiminde kalıcı öğrenme tekrar ile mümkündür. Tekrarlı İngilizceden kasıt alınan dersin tekrar-tekrar dinlenebilmesi ve üzerinden geçilebilmesidir. Normal kurslarda tekrarlı İngilizce diye bir çalışma sistemi olmadığından tekrar yapılamadığı gibi kaçırılan dersler de alınamamaktadır.

Kalıcı öğrenme için tekrarlı İngilizce

Öğrenilen kelime ve gramer kurallarının kalıcı bir şekilde hafızaya kaydedilmesi tekrardan geçer. Okulda alınan dil eğimi hızlı bir şekilde tüm gramer kurallarının yazılması, öğrenilmeye çalışılması ve kelime ezberlemeden ibarettir. Konu tekrarı yapmak için zaten zaman yeterli değildir. Dönem sonunda ders kitabındaki tüm konular bitmelidir. Öğrencinin öğrenip öğrenemediği, öğrendiklerini pratiğe döküp dökemediğine bakılmaz. Unutulmaya mahkum bir şekilde ezber yapılır, sınavdan geçer not alınır ve okulda alınan dil eğitim dönemi kapanır. Sonuçta tekrarlı yani kalıcı bir öğrenme gerçekleşmediğinden derslerde aktarılanlar unutulur gider.

İngilizce öğrenme süreci bir yarış değildir

Online İngilizce öğrenerek ve konuşarak İngilizce öğretirken, sıradan kurslar adeta yarışırcasına kısa sürede tüm kelime ve gramer bilgilerini aktarmaya çalışır. Öğrenilen gramer kuralı özümsenmeden, pratiğe dökülmeden hemen diğerine atlanır. Oysa İngilizce öğrenme süreci öyle kısa değildir. Sık-sık tekrar gerektirir. Online İngilizce eğitiminde öğrenciye özel kayıt sistemi bulunduğundan kişi dilediği zaman eski ders kayıtlarını tekrar dinleyebilir.

Akıcı İngilizce konuşmak için tekrarlı İngilizce

Öğrenme tamamlanmadan İngilizcede konuşmayı beklemeyin. Çünkü kelimeyi veya anlamını hatırlayamıyorsanız konuşmanız mümkün olmayacaktır. Tekrar yapmak özellikle yabancı dilde çok önemlidir. Yeni öğrenilen kelime ve gramer kuralları tamamen öğrenilene dek tekrarlanmalıdır. Ondan sonra konuşmaya başlamanız çok kolay olacaktır.

Düşünmeden İngilizce konuşabilmek için tekrarlı İngilizce

Akıcı İngilizce düşünmeden konuşulan İngilizcedir. Türkçe konuşurken hiçbir kelime düşünülerek söylenmez. Kelimeler gidişata göre anlık kendiliğinden çıkar. Akıcı İngilizceyi bu şekilde konuşabilmek için öğrenilenleri bol-bol tekrarlamak, kelime ve gramer kuralını hemen hatırlama aşamasına gelene dek tekrarı devam ettirmek önemlidir.

Tekrarlı İngilizce eğitimi

Tekrarlı İngilizce eğitimine nasıl ve nerde katılacağınızı merak ettiyseniz hemen söyleyelim. Tekrarlı İngilizce için en iyi yöntem online İngilizce eğitimidir. Hem kendi ders kayıtlarınızı hem de dinleme, okuma, yazma ve kelime oyunu aktivitelerini istediğiniz zaman tekrarlayabilir, öğrendiklerinizi unutmayacak şekilde eğitimler alarak tekrar yapabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı