Ücretsiz İngilizce Kursu Arayanlara Harika Bir Teklif!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Herkesin kafasında tek bir şey var, o da eğitim için iş için, kültür için, sebebi her ne olursa olsun iyi bir İngilizce düzeyine sahip olmak. Bunun için de etkili İngilizce kurslarını sürekli olarak araştırıyorlar. Ücretsiz İngilizce Kursu da, araştırılan diğer bir detaylardan. Her zaman Ücretsiz İngilizce Kursu gibi teklifler, haliyle karşımıza çıkmıyor. Konuşarak Öğren blog olarak bu içeriğimizde, İngilizce öğrenme yolunda nasıl bir kurs seçimi yapılmalı ve etkili İngilizce için, hangisi sizin açınızdan sonuç odaklı olur, bunu tartışacağız.

Ücretsiz İngilizce Kursu ile İngilizce öğrenmek mümkün mü?

Esasen, İngilizce öğreniminde kursun modeli, kursun ücretli ya da ücretsiz oluşu çok önemli değildir. İngilizce öğrenmek isteyen bir insan, önündeki tüm materyalleri kullanarak iyi bir İngilizce düzeyi bulabilir. Ancak bizim dikkat ettiğimiz konu, kursun modelidir, konseptidir. İngilizce kurslarında, artık ücretli ücretsiz diye bir gruplama yapmıyoruz, klasik kurslar ve online eğitim sunan modern kurslar olarak ayırabiliriz!

Klasik kurslar ile İngilizce öğrenmek…

Çevrenizde, İngilizce kurslarına giden muhtemelen birçok arkadaşınız mevcuttur. İngilizce kurslarına giden arkadaşlarınızın kaçının seviyesi gerçekten iyi? Ya da eğer sınav odaklı bir eğitim sürecine girdilerse, TOEFL ya da IELTS gibi sınavlarda kaç tanesi gerçekten istediği gibi yüksek puanlar aldılar? Buradan çıkarmak istediğimiz sonuç, Ücretsiz İngilizce Kursu ya da ücretli kurslar değil… Klasik kurslar ile öğrenmenin, artık çok zor olması.

İngilizce Öğreniminde yeni bir model: Konuşarak Öğren

koo

Konuşarak Öğren, binlerce kişinin gerçekten iyi düzeyde İngilizceye kavuştuğu bir online İngilizce kursu. Konuşarak Öğren sayesinde, insanlar klasik kurslardaki teorik bilgiye saplanıp kalmıyor, gerçekten İngilizceyi konuşarak, kullanarak, İngilizcenin hakimi oluyor!

Konuşarak Öğren sisteminin artıları

Konuşarak Öğren’de, ilk olarak bir kursa gidip gelmezsiniz, eğitimler online’dır. Yani zaman kaybettirmez.

Konuşarak Öğren, ezberleten bir kurs değil, uygulatan bir kurstur. Anadili İngilizce olan eğitmenler ile konuşarak, İngilizcenizi her geçen an daha iyiye ulaştırırsınız.

Konuşarak Öğren, uygun fiyatlı konuşma paketleri ile, herkesi İngilizce konuşturur! Giriş düzeyde de olsanız, en yüksek düzeyde de olsanız Konuşarak Öğren ile seviyeniz artarken, özgüveniniz de artar!

Denemesi bedava!

Eğer test etmek istiyorsanız, ücretsiz deneme seansları talep edebilir, iş İngilizcesi, sınava dönük İngilizce ya da yüksek lisans eğitimi için gerekli İngilizce gibi farklı temalarda donanım sahibi olmak için, konusarakogren.com adresinde bilgi alabilirsiniz!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı