Adım Adım İngilizce Öğrenme!


İngilizce Çalışırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

A’dan Z’ye İngilizce öğrenme konusunda mutlaka takip etmeniz gereken akımlar, faydalanmanız gereken kaynaklar ve en etkili İngilizce kursları desek… Sanırız birçok kişinin işine yarar! Adım adım İngilizce öğrenme dosyasını en etkili öğrenim teknikleri ile açıyoruz…

Adım adım İngilizce öğrenme!

İngilizce öğrenmede ilk adım: Sağlam bir temel

Her şeyin başı iyi bir temeldir, tüm bilginizi bunun üzerine inşa ettiğiniz için oldukça önemlidir. Bu temeli okullarda alıyoruz, ancak okullarda iyi bir temel alamadıysanız kendi imkanlarınızla bunları geliştirmeniz önem taşıyor. Kelime ve gramer bilgisini temel olarak ifade edersek, özellikle internet kullanımının yoğun olduğu günümüzde bunu avantaja çevirmelisiniz. Örneğin, kelime öğrenme uygulaması Wordly ile her gün bir kelime öğrenebilirsiniz! Wordly, hem iOS hem de Android uygulama mağazasında yer alıyor.

İkinci adım: Gramer bilgisi

Dilbilgisi, kelime bilgisi ile birlikte dilin temelinde yatan kültürdür. Dilbilgisini öğrenmenin tek yolu, kitaplardan ve derslerden bu bilgiyi edinmek. Artık birçok internet sitesinde de, İngilizce gramer ile ilgili bilgiler, konu anlatımları ve örnek cümleler yer alıyor. Konuşarak Öğren blogunun gramer konuları kategorisinde, kendinizi geliştirebileceğiniz İngilizce gramer içerikleri bulabilirsiniz. İngilizce gramer derslerine göz atın.

Son adım: İngilizce konuşabilme yetisi

İngilizcesi giriş ve orta düzeyde, hatta iyi sayılabilecek düzeyde olan birçok kişi, gramer ve kelime bilgisi konusunda hakim olsa dahi, maalesef İngilizce konuşma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Haliyle, iyi bir İngilizce bilgim var deseniz dahi, bir iş görüşmesinde, ya da bir turist ile olan iletişiminizde eğer kendinizi İngilizce olarak ifade edemiyorsanız, İngilizce biliyorum diyebilir misiniz?

İngilizce konuşturan bu yöntem ile tanışmalısınız!

Her seviyeden kişi için, İngilizce konusunda çığır açan bir yöntemden size bahsetmek istiyoruz. Konuşarak İngilizce öğreten Konuşarak Öğren ile, ABD’de yaşayan, anadili İngilizce olan eğitmenler ile konuşarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Günde 10 dakika, 20 dakika gibi kısa süreler ile, üstelik kendi programınıza göre ayarlayarak, Skype üzerinden konuşma becerinizi geliştirin! İngilizceniz iyi düzeyde dahi olsa, pratik gücünüzü kuvvetlendirebilir, İngilizce konuşma özgüvenini sağlayabilirsiniz.

Bilgi almak ve ücretsiz denemek için tıklayın! ????

 

Eğer adım adım İngilizce öğrenme yolunda, en çok ihtiyacınız olacak özel stratejileri merak ediyorsanız, İngilizce öğrenme yolları yazımıza da mutlaka göz atın, kilit noktaları öğrenin!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı