İngilizce Öğrenmede Kritik Nokta


İngilizce İsmin Halleri Nelerdir?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konuşmaya başlama noktası ve bu noktada artık Türkçe düşünmeyip akıcı bir şekilde kelimeleri cümlelere dökme aşaması İngilizce öğrenmede kritik nokta olarak tanımlanır. Bu aşamadan itibaren tıpkı ana dilini konuşur gibi düşünmeden kelimeler ağızdan dökülür.

İngilizcede kritik nokta

İster kritik nokta deyin, ister kırılma noktası veya dönüm noktası, İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşmaya başlama noktası hayal edilen noktadır.

O aşamaya hiç gelemeyeceğini düşünür insan. Fakat doğru eğitimle yavaş-yavaş ve özümseyerek öğrenme gerçekleştiğinde öyle bir an gelir ki teklemden İngilizce konuşmaya başlarsınız. Bu süreci hızlandıran ve kısa sürede İngilizce konuşmanızı sağlayan eğitim online eğitim olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü ana dili İngilizce olan birçok öğretmenlerden birini seçerek en doğru kelime ve cümle telaffuzunu ve vurgularını öğreniyorsunuz. İngilizceyi sonradan öğrenen birinden değil kaynağından öğrenerek adeta yurt dışında eğitim alırcasına kaliteli bir eğitim alıyorsunuz. Üstelik istediğiniz zaman ve mekanda.

Akıcı İngilizce konuşabilmek için

İş başvurularında İngilizce konuşma bilgisine “az” yazıyor ve bu nedenle en çok istediğiniz görevleri hep başkasına kaptırıyorsanız akıcı İngilizce için zaman kaybetmeden çalışmaya başlamalısınız. Yaşınız ilerlemiş olabilir, İngilizce öğrenmek için zamanınız olmayabilir, tüm günün yorgunluğu üzerine bir de İngilizce kursları ile uğraşmak istemeyebilirsiniz. Ama İngilizce engelini bir şekilde atlayıp hayal ettiğiniz işe ve yaşam kalitesine ulaşmayı da isteyebilirsiniz. Akıcı İngilizce konuşmayı öğrenmek için hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsınız.

İngilizce öğrenmek için geç kalmadınız

İngilizce hayatımıza öyle girdi ki etrafımıza baktığımızda mutlaka birçok İngilizce kelime, cümle veya müzik sesi duyuyoruz. İş yaşamı, seyahat veya eğitim yanında İngilizce günlük yaşamın adeta bir parçası oldu. Genç yaşlı herkes hiç bilmese en az birkaç kelime biliyor. Uzmanlar yabancı dil öğrenmek için yaş sınırı koymuyor ve her yaşta İngilizce öğrenilebileceğini söylüyor. Özellikle küçük yaşta öğrenmenin daha hızlı olduğunu vurgulayarak her yaşta öğrenmenin devam ettiğini belirtiyor. Çoluk çocukla İngilizce eğitimi almak istemeyenler, evden çıkmadan İngilizce öğrenmek isteyenler online İngilizceyi tercih ediyor.

On binlerce kişinin tercih ettiği ve İngilizcesini ciddi şekilde geliştirdiği Konuşarak Öğren modeli hakkında bilgi almak ve ücretsiz denemek için; www.konusarakogren.com

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı