Sesli İngilizce Öğrenme Programı


İngilizce be like Kullanımı Nasıldır?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek için en iyi yöntemler araştırılırken varılan sonuç sesli ve birebir karşılıklı konuşmaların yapıldığı online İngilizce eğitimler olarak belirlendi. Klasik İngilizce kursları veya kendi kendine çalışmalardan elde edilen verimle online İngilizce eğitiminden alınan verim arasında oldukça belirgin farklar görüldü. Zaten öğrenme denen şey kullanılan yöntemlerde ne kadar çok duyuya hitap ediyorsa o kadar kolay gerçekleşiyor. Dinleme, konuşma, okuma ve yazma ağırlıklı online İngilizce eğitimi ise katılımcının hızla yol almasını sağlıyor.

Sesli İngilizce eğitiminin avantajları

Daha önceki yazılarımızda “İngilizce biliyorum demek konuşabilmek demektir” demiştik. Konuşabilmek için öğrenilen kelimelerin doğru telaffuz edilmesi gerekir. Doğru telaffuzu öğrenmek ise okuma ve yazma ile değil dinleme ile olur.

Sesli İngilizce eğitimi en doğru telaffuzu öğrenmeyi sağlar

Kelimeyi veya cümleyi duydunuz ve tekrarladınız. Telaffuzların yazıldığı kaynaklardan kelimelerin okunuşunu öğrenmek çok sağlıklı değildir. Seslerin nasıl çıkartıldığını en doğru şekilde öğrenmenin yolu kelimenin telaffuzunu duymaktan geçer. Bunu da kaynağından yani ana dili İngilizce olan birinden duyarsanız daha ilk adımda en doğru telaffuzu öğrenmiş olursunuz. Sesli İngilizcede gelinen son nokta olan online İngilizce, kişiye özel bir eğitim olmanın avantajı ile her zaman önde gidiyor.

Sesli İngilizce eğitimi eğlencelidir

Kitaplara gömülmek, telaffuzunun nasıl olduğunu bilmediğiniz kelimeleri okumaya çalışmak çok da eğlenceli olmasa gerek. Üstelik bu yöntemi birkaç kez deneyip rafa kaldıranlardansanız daha fazla zaman kaybetmeyin deriz. Çünkü eğlenerek İngilizce öğrenmek için sesli İngilizce eğitimi tercih ediliyor. Dikkatiniz her zaman yoğun olduğundan öğrenme daha hızlı gerçekleşiyor. Kelimenin söylenişini İngilizceyi sonradan öğrenmiş birinden duymak ile ana dili İngilizce olan birinden duymaksa çok farklı şeyler. Birçoğu yabancı dil eğitimi için yurt dışına gitmeyi bu yüzden istiyor. Oysa online İngilizce eğitimi sesli ve kişinin İngilizce seviyesine uygun üniteler ve oyunlarla görüntülü bir sistemdir. Yabancı dil öğrenmek her zaman insanlara sıkıcı gelmiştir. Bunu online İngilizce ile keyifli hale getirebilir, hem eğlenir hem de İngilizceyi konuşarak öğrenebilirsiniz.

Dinleyerek konuşarak İngilizce öğrenmek çok kolay

Sadece kendi kendine okuyarak ve yazarak dil öğrenme devri kapandı. Zaten İngilizce bir metni okuyabilmek için önce nasıl okunduğunu duymak gerekiyor. Telaffuzunu öğrenmek, nerede ve nasıl kullanıldığını bilen birinden duymak gerekiyor. Online İngilizce dinleyerek, konuşarak, okuyarak ve yazarak İngilizce öğrenebileceğiniz mükemmel bir sistem.

 

Sesli İngilizce öğrenme dışında, İngilizceyi konuşarak öğrenme ve gramer-kelime pratikleri ile İngilizce geliştirme konusuna ilgi duyuyorsanız, kapsamlı İngilizce öğrenme yolları yazımızı da mutlaka okumanızı öneriyoruz.

Daha detaylı bilgi almak için İngilizce Öğrenme Programı yazımıza da göz atın

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı