Hızlandırılmış İngilizce Kursu Faydalı mı?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Son dönemde hızlandırılmış İngilizce kursları konusu birçok kişi tarafından biliniyor. Bir ayda İngilizce öğrenmek mümkün mü? İki haftada ne kadar İngilizce öğrenilebilir? İşte bu gibi sorulara yanıt veriyoruz. Hızlandırılmış İngilizce kursu faydalı mıdır? Ne kadar faydalı olur, hızlandırılmış İngilizce kursu için ödediğiniz ücretler, gerçekten değer mi?

5 günde İngilizce öğrenmek mümkün mü?

Big-Ben_2770394b

İngilizce öğrenmek, çok kısa sürede mümkün olan bir şey değildir. 5 günde, bir haftada, bir ayda İngilizce eğitiminde çok iyi yerlere gelmek neredeyse imkansızdır. Ancak yıllar alır diyemeyiz tabii ki. Buradaki tek detay, hızlandırılmış İngilizce kursu olarak bilinen kursların, çok kısa süre içinde İngilizce öğrenilebilir iddiasının ne denli zor bir şey olduğunu ifade etmektir.

İngilizce ne kadar sürede öğrenilir?

3828912964

Herkesin farklı bir İngilizce alt yapısı olduğundan, bu cevap kişiden kişiye göre değişebilmektedir. İngilizce öğreniminde eğer temeliniz hiç yoksa, ilk kur olarak ifade edilen başlangıç düzeyini, 3-6 ay arasında tamamlayabilirsiniz. İleriki aşamalar ise, daha fazla zaman ve emek ister. Öğrenim hızınız ve tekniğe de bağlı olarak bu süreler değişebilir.

İngilizce aşamalarıGSE_Chart_LL_ADV-1024x415

İngilizce öğreniminde temel aşamalar şu şekildedir;

  • -Elementary
  • -Indermediate
  • -Upper
  • -Advanced

Her aşamanın farklı gereksinimleri vardır, belirli bir kelime haznesine sahip olmanız önemlidir, gramer yapılarını bilmek ve en önemlisi iyi İngilizce konuşmak, anlamak önemli bir şarttır. İngilizce öğreniminin temel aşamalarını, hızlandırılmış bir kursta size dayatılan, belirli bir süre içinde tamamlamanız istenen programda kolayca geçmeniz zor olacaktır.

Hızlandırılmış İngilizce Kursları

AY321741

İngilizce öğreniminde, zamandan tasarruf düşüncesi ile bazı insanların tercih ettiği hızlandırılmış İngilizce kursları, kısaca düşünüldüğü gibi etkili birer eğitim adresi değillerdir. Bunun nedeni, belirli bir zamana yayılması ve profesyonel teknikler ile desteklenmesi gereken İngilizce eğitiminin asla daraltılmaması gereksinimidir.

İngilizce Öğrenmek İçin Ne Yapmalısınız?

ingilizce kelime ezberleme teknikleri

İngilizce bilgisi, zamanla oturur. Zaman içerisinde kendinizi geliştirir, okuma, yazma, dinleme ve konuşma bilgilerinizle birlikte gerçek anlamda dile hakim olabilirsiniz.

20 bine yakın öğrencisi ile, online İngilizce eğitiminde bambaşka bir model sunan Konuşarak Öğren, anadili İngilizce olan Amerikalı eğitmenler ile konuşarak, İngilizcenizi geliştirmenizi sağlıyor. Hızlandırılmış değil, kapsamlı ve sağlam temellere dayanan bir İngilizce eğitimi için, Konuşarak Öğren’i tercih edebilirsiniz…

Üstelik, ücretsiz deneme şansı da mevcut. Hemen sitemizi inceleyin, kararınızı verin. Unutmayın, iletişim çağında İngilizce bilmemek, ciddi bir dezavantajdır. Siz de İngilizceyi konuşarak öğrenin, hem işte, hem eğitimde hem de diğer konularda rakiplerinizin önüne geçin.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı