İngilizce Öğrenmek İçin En Uygun Zaman


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek için en doğru ve en uygun zamanın ne olduğu hep araştırılmış, incelenmiş. Hangi yaşlarda ne kadar verimli olunduğu, İngilizce eğitimine kaç yaşlarında başlanması gerektiği yazılmış, çizilmiş. Peki, çocukluk dönemini bitirmiş, genç, orta yaşlı hatta daha ileri yaşa gelmiş olup henüz İngilizceyi tam anlamı ile konuşamayanlar ne yapacak? İngilizce öğrenme heveslerinden, ideallerinden vaz mı geçecek?

İngilizce öğrenmenin yaşı yoktur

Her yaşta İngilizce öğrenebilir, doğru eğitim şeklini seçip düzenli çalışarak İngilizce öğrenmeyi başarabilirsiniz. Bunun için gerekli olan en pratik eğitim metodunu verelim…

Bu yaştan sonra çoluk çocukla oturup İngilizce çalışamam diyenlerden misiniz?

Haklısınız, herhangi bir kursa kaydolsanız gençlerle aynı sınıfta İngilizce eğitimi almak zorunda kalacak, belki de onların bakışlarından rahatsız olarak kursu yarıda bırakacaksınız. Hatta onların enerjileri size fazla da gelebilir, dersler onların çalışma veya derse katılma tempolarına göre de ayarlanabilir. Bu durumda kendinizi dışlanmış hissetmek son derece normal. O zaman kurslar size göre değil. Yurt dışı İngilizce eğitimlerine bile bu sebepten sıcak bakmıyor olabilirsiniz. Endişelenmeyin, yurt dışı eğitimlerini aratmayan İngilizce eğitim yöntemleri de var.

İngilizce öğrenmek istiyor ama evden de dışarı çıkmak istemiyor musunuz?

Özel İngilizce dersi almayı düşünenlerden de olabilirsiniz. Ama şimdi iyi bir İngilizce öğretmeni nerden bulacaksınız değil mi? Öğretmeniniz o kadar uzaklarda değil aslında. Bilgisayar, tablet veya akıllı bir cep telefona sahipseniz günün her saatinde skype üzerinden İngilizce öğretmeninizi evinize davet edebilir, canlı sınıflarda evden çıkmadan sürekli konuşarak İngilizce öğrenebilirsiniz. Online İngilizce ile kısa sürede İngilizce konuşmaya başlayanlar kervanına katılmak için zaman kaybetmeyin. Ders saatlerini siz söyleyin, ana dili İngilizce olan öğretmeninizi siz seçin ve çalışma süresini de belirleyerek İngilizce öğrenmeye hemen geçin. İster sıfırdan ister beli bir İngilizce düzeyinden olsun tamamen size özel bir 10-20 veya 30 dakikalık derslerle her yaşta İngilizce öğrenebilir, İngilizce konuşmaya başlayarak yakın çevrenizi şaşırtabilirsiniz.

Bilgi almak ve zaman kaybetmeden bir an önce İngilizce eğitimine adım atmak için, Konuşarak Öğren anasayfasına gidebilir, formu doldurarak bu harika sistemi ücretsiz deneyebilirsiniz!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı