BEC sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? 


BEC sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

BEC sınavının gerçekleştirilmesinin ardından sınava katılan adaylar tarafından BEC sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? Sorusu merak ediliyor. Sınav heyecanı ile birçok kişi tarafından BEC sınavı sonuçları açıklanma tarihi sorgulatılmakta. Peki, BEC sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? 

BEC sınavının gerçekleştirilmesinin ardından sınava katılan adaylar tarafından BEC sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? Sorusu merak ediliyor. Sınav heyecanı ile birçok kişi tarafından BEC sınavı sonuçları açıklanma tarihi sorgulatılmakta. Peki, BEC sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? 

BEC sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? Sorusu, adayların sınavının tamamlanmasının ardından sınav sonuçlarını heyecanla internet üzerinde sorgulatıyor ve böylece sınav sonuçlarının açıklanmasına dair tarihler hakkında bilgi edinmeyi amaçlıyor. Peki, BEC sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? İşte BEC sınavı sonuçları açıklanma tarihi ve BEC sınavı sonuçları hakkında merak edilen tüm detaylar. 

BEC SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR? 

BEC sınavının bilindiği üzere birden fazla seviyesi bulunmakta. Bu seviyelerden herhangi birinin gerçekleştirilmesinin ardından Cambridge English resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre yazılı sınavlar için yaklaşık dört ila altı hafta içinde, bilgisayar tabanlı sınavlar içinse iki ila üç hafta içinde adayların erişimine açılır. Böylece adaylar BEC sınavı sonuçlarına internet üzerinden kolay bir şekilde erişim sağlayabilir. Sonuçların internet ortamı üzerinden açıklanması, adayların BEC sınav sonuçlarına ulaşması konusunda oldukça büyük rahatlık ve avantaj sağlıyor. Öğrencilerin çoğunun sonuçlarına, sonuçların açıklanma tarihinde erişilebilir, geriye kalan adayların sonuçları ise takip eden günlerde duyurulur ve adayların erişimine açılır.  

BEC SINAVI SONUÇLARINI ÖĞRENME SÜRECİNDE STRES YÖNETİMİ 

BEC sınavı sonuçlarını takip ederken en önemli noktalardan bir tanesi de motivasyonunuzu iyi bir şekilde kontrol etmenizdir. Bir süredir BEC sınavına online İngilizce kursu ile birlikte hazırlanıyor ve sıkı bir eğitim gerçekleştirmiş olabilirsiniz. Bu durumda beklentinizi yüksek tutmanız gayet normaldir. Sınav sonuçlarının açıklanmasını bekleyene kadar stres yönetimi de oldukça önemlidir. Sınav sonuçlarını beklemek, birçok kişi için stres dolu bir dönem olabilir. Meditasyon, spor, derin nefes alma gibi geleneksel stres yönetimi yöntemlerini deneyerek süreç içerisinde yaşayabileceğiniz stresi daha minimum seviyelere indirebilirsiniz. 

BEC SINAVI BARAJI NE KADAR, KAÇ PUAN? 

BEC sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından baraj puanları merak edilenler arasında oluyor. BEC sınavının farklı bölümleri için belirlenmiş olan farklı puanlar bulunmakta. Adaylar başarılı bir şekilde sertifika almaya hak kazanmak için sınavların seviyelerine özel belirlenen baraj puanlarını geçmesi gerekmekte. BEC Preliminary sınavından sertifika almaya hak kazanması için belirlenen minimum puan 140 olarak belirlenmiştir. BEC Vantage sınavından sertifika almaya hak kazanmak için ise adaylar sınavdan minimum 160 puan elde etmelidir. Cambridge English Business Higher sınavından sertifika almaya hak kazanmak için gerekli minimum puan 180 olarak tespit edilmiştir. Bu sınav, A, B ve C olmak üzere üç farklı seviyede sertifika kazanma imkanı sunmaktadır. 

Sınava katılan adaylar, seviyelerine göre belirtilmekte olan puanları elde ederek sertifika almaya hak kazanırlar. BEC sınavı sertifikası adaylara dünya genelinde geçerli olan ve İngilizce bilgisi olduğunu belgeleyen bir sertifikadır. Bu nedenle kariyer planı yapmakta olan kişiler başta olmak üzere birçok farklı alanda birçok farklı kişi tarafından sıklıkla tercih edilebilmektedir. Online İngilizce kurslarının bu süreçteki önemi ve faydaları oldukça büyüktür. İş dünyasında yoğun bir programı olan profesyoneller için bu kurslar, istedikleri zaman ve herhangi bir yerden erişebilme imkanı sağlar. 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BEC Sınavı

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı